ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευχαριστώ στον κόσμο από Δόξα

Spain's Marc Gasol scores during the group A qualification match between Spain and Turkey during the EuroBasket2011 on September 5, 2011. AFP PHOTO/JOE KLAMAR (Photo credit should read JOE KLAMAR/AFP/Getty Images)
Spain's Marc Gasol scores during the group A qualification match between Spain and Turkey during the EuroBasket2011 on September 5, 2011. AFP PHOTO/JOE KLAMAR (Photo credit should read JOE KLAMAR/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δόξα Λευκάδας για το βροντερό "παρών" που έδωσε ο κόσμος στο ματς με την ΑΕΚ. Διαβάστε αναλυτικά.

Η Δόξα Λευκάδας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" Το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και ειδικά οι παίκτες της ομάδας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά,τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό στον αγωνα με την ΑΕΚ. Σίγουρα, ο αγώνας αυτός και η παρουσία τους, θα μείνει στην ιστορία.

Ο φίλαθλος κόσμος της Λευκάδας, αποδεικνύει οτι ''διψάει'' για επιτυχίες, ειναι απαιτητικός και ξέρει να στηρίζει τις σωστές προσπαθείες που γίνονται για την καταξίωση της ομάδας. Φέτος, στη μεγαλύτερη στιγμή του λευκαδίτικου αθλητισμού, όλοι είναι κοντά της. Κι αυτή, τους χρειάζεται και θα συνεχίσει να τους αποζημιώνει με όποιον τρόπο μπορεί. Στην ακόμα πιο δύσκολη συνέχεια, στηρίζεται σε όλους.

Παράλληλα, ευχαριστεί το Αστυνομικό Τμήμα Λευκάδας, για τη συμβολή του στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της με την ΑΕΚ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ