ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή Τάγαρη, έμειναν δύο Παλαιοχωρίτης, Βαφιάς

Επιστροφή Τάγαρη, έμειναν δύο Παλαιοχωρίτης, Βαφιάς

Οι πρώτες κινήσεις του Εθνικού ενόψει της νέας σεζόν είναι γεγονός. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την επιστροφή του Κώστα Τάγαρη, ενώ ανανέωσαν οι Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης και Λουκάς Βαφιάς

Ο Εθνικός έφτασε πολύ κοντά, όμως δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο. Η ομάδα του Πειραιά δεν δείχνει να απογοητεύεται, όμως, και ήδη ξεκινάει να "χτίζει" την ομάδα της νέας περιόδου που θα έχει αρκετά νεανική όψη. Οι "γαλανόλευκοι" ανακοίνωσαν την επιστροφή του 24χρονου Κώστα Τάγαρη στην ομάδα, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον ΑΣ Πέρα και το Αιγάλεω. Παράλληλα στο ρόστερ διατηρήθηκαν και οι ελπιδοφόροι Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης (21χρ.) και Λουκάς Βαφιάς (24χρ.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

" Η Διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του αθλητή Κώστα Τάγαρη. Ο 24χρονος παίκτης είχε παραχωρηθεί δανεικός στον ΑΣ ΠΕΡΑ και το Αιγάλεω και πλέον ήρθε η ώρα να φορέσει ξανά τη φανέλα του Εθνικού.

Αγωνίζεται στη θέση του σέντερ και έχει ύψος 2.07. Με τα γαλονόνευκα, ο Κώστας Τάγαρης είχε πανηγυρίσει τρεις ανόδους, στην πορεία του Εθνικού από την Α’ ΕΣΚΑΝΑ προς την Α2.

Η Διοίκηση ενημερώνει επίσης ότι συνεχίζουν κανονικά στην ομάδα άλλοι δύο αθλητές με σπουδαία προοπτική, ο 21χρονος γκαρντ (ύψος 1.90) Βαγγέλης Παλαιοχωρίτης και ο 24χρονος φόργουορντ (ύψος 2μ.) Λουκάς Βαφιάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ