ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανέωσε ο Παρίτσης

Ανανέωσε ο Παρίτσης
INTIME SPORTS

Τη συνεργασία του για τα επόμενα δύο χρόνια ανανέωσε με τον Ερμή Λαγκαδά ο Μπάμπης Παρίτσης.

Παίκτης του Ερμή Λαγκαδά θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μπάμπης Παρίτσης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

Ο Παρίτσης αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας από το 2008, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της ομάδας βοήθησε στην εξεύρεση εργασίας για τον παίκτη, καθώς οι απολαβές από το μπάσκετ είναι μικρές.

" Για μένα ο Ερμής είναι το αθλητικό σπίτι μου. Αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το αντιληφθείς. Οι συνθήκες στον Λαγκαδά είναι εξαιρετικές για τον καθένα από εμάς που θέλει να συνεχίσει να ευχαριστιέται το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο", δήλωσε ο Παρίτσης και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Ευχαριστώ τη διοίκηση του Ερμή τόσο για την περσινή διευκόλυνση με την ολοκήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων όσο και με τη φετινή τεράστια συνεισφορά της στο να βρω μια πολύ καλή δουλειά. Γνωρίζω για τον φετινό προγραμματισμό και την προοπτική που ανοίγεται στα νέα παιδιά ωστόσο είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα τους καμαρώνουμε ακόμη ψηλότερα.

Άλλωστε αυτό αποδείχτηκε και φέτος τόσο με τη συμμετοχή του Θάνου (σημ. Καμαριώτης) όσο και με τους υπόλοιπους εφήβους. Δεν με φοβίζει το νεανικό του ρόστερ. Συμφωνώ με την τακτική της διοίκησης και των προπονητών καθώς αυτή αποτελεί και τη μόνη διέξοδο στα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν το μπάσκετ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ