ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανέωσε με Δούκα ο Κυρίτσης

Ανανέωσε με Δούκα ο Κυρίτσης

Κάτοικος "Δαΐς" θα συνεχίσει να δηλώνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αλέξης Κυρίτσης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Δούκα. Διαβάστε όσα είπε ο έμπειρος γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές

Ο Αλέξης Κυρίτσης αποκτήθηκε στα μέσα της περασμένης σεζόν από το Δούκα με στόχο να δώσει ποιότητα και σκορ στην περιφέρεια της ομάδας των εκπαιδευτηρίων και μέσα στις αγωνιστικές που ακολούθησαν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν. Η επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί, καθώς ο 34χρονος γκαρντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο κι έτσι θα φορά τη φανέλα του ΑΣΕΔ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε: " Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τη συνέχιση της συνεργασίας μου με τον Δούκα και για το γεγονός ότι παρέμεινα σε μια ομάδα που με καλύπτει από όλες τις απόψεις. Στόχος μας είναι να έχουμε και φέτος ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Ελπίζω να έχουμε όλοι μας υγεία και να είμαστε ενωμένοι σε όλα τα επίπεδα ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση και το τεχνικό τιμ"

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δούκα αναφέρει

" Ο ΑΣΕ Δούκα ανακοινώνει την παραμονή του Αλέξη Κυρίτση στην ομάδα! Ο 34χρονος guard ύψους 1,98μ. υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας και θα συνεχίσει για τα επόμενα δύο χρόνια να… πυροβολεί τα αντίπαλα καλάθια. Ο Αλέξης Κυρίτσης ήρθε στον ΑΣΕΔ τον περασμένο Δεκέμβριο και αποτέλεσε τον θεμέλιο λίθο της εξαιρετικής πορείας της ομάδας πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις. Οι αριθμοί «μιλάνε» από μόνοι τους για τον δεύτερο σκόρερ του Δούκα (337 πόντους), ο οποίος αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια έχοντας κατά μέσο όρο 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 1 κλέψιμο. Θυμηθείτε εδώ κάποια highlights που μας χάρισε ο Αλέξης με την φανέλα του ΑΣΕΔ, την χρονιά που πέρασε…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ