Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ζευγώλης: "Προσοχή και συγκέντρωση"

Ζευγώλης: "Προσοχή και συγκέντρωση"
INTIME SPORTS

Προσοχή και συγκέντρωση συνέστησε ο Γιώργος Ζευγώλης για το σαββατιάτικο παιχνίδι του Αθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (28/1, 13.00)

Ο προπονητής του Αθηναϊκού, Γιώργος Ζευγώλης μίλησε για τον αγώνα του Αθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ το Σάββατο το μεσημέρι (28/1, 1μ.μ.).

Μια νίκη ακόμη για να διευρύνει κι άλλο το ιστορικό του σερί και να φτάσει τις 89 συνεχόμενες εντός ελληνικών συνόρων θέλει ο Αθηναϊκός στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

"Δίνουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, σε ένα μεγάλο γήπεδο και κόντρα σε μία ομάδα που παίζει καλά στους τελευταίους αγώνες. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση, όπως κάναμε και στις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας", υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Ζευγώλης και κατέληξε:

"Το πρόβλημα της απουσίας της Τούλας (σ.σ. Καλέντζου) παραμένει, ενώ δεν θα έχουμε στην διάθεσή μας και την Κατερίνα Χαλικιά, η οποία ταλαιπωρείται από βρογχίτιδα και έμεινε στην Αθήνα. Παρά τα προβλήματά, όμως, που μας ταλαιπωρούν από την αρχή της χρονιάς παραμένουμε δυνατοί και αυτό θέλουμε να αποδείξουμε και αύριο στο παρκέ".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ