Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ζευγώλης: "Έξτρα κίνητρο για Αθηναϊκό"

Ζευγώλης: "Έξτρα κίνητρο για Αθηναϊκό"

Το γεγονός ότι ο Πανιώνιος προέρχεται από 6 σερί νίκες δίνει επιπλέον κίνητρο στον Αθηναϊκό για το μεταξύ τους σαββατιάτικο παιχνίδι

Ο Γιώργος Ζευγώλης μίλησε για το σαββατιάτικο παιχνίδι του Αθηναϊκού με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο κλειστό της Εργάνης, σε ένα ματς που οι πρωτοπόρες της βαθμολογίας θέλουν να σπάσουν το αήττητο σερί των αντιπάλων τους.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετράει έξι συνεχόμενες νίκες και θα πάει με αξιώσεις για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Αθηναϊκό.

"Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι", παραδέχθηκε ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Ζευγώλης και συμπλήρωσε: "Ο Πανιώνιος προέρχεται από ένα μεγάλο σερί νικών. Είναι μια ομάδα που πρέπει να εκτιμήσουμε ανάλογα, αν και φιλοσοφία μας είναι να μην υποτιμάμε ποτέ κανέναν μας αντίπαλο.

Το γεγονός αυτό, όμως, ότι παρουσιάζεται τόσο δυνατός το τελευταίο διάστημα δίνει ένα εξτρά κίνητρο στην ομάδα μας να παίξει όσο καλύτερα γίνεται, για να κερδίσει και να συνεχίσει τον δρόμο της για την επίτευξη του στόχου της".

Ο Αθηναϊκός θα παλέψει για την 88η σερί νίκη του εντός ελληνικών συνόρων στερούμενος (για ένα ακόμη ματς) των υπηρεσιών της αρχηγού του, Τούλας Καλέντζου: "Αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα. Η Καλέvτζου παραμένει εκτός, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και η Χατζηνικολάου, ενώ η Τρέμκατζη ήταν άρρωστη.

Παρόλα αυτά ο Αθηναϊκός έχει δείξει ότι έχει την δυνατότητα να ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες. Εχει βάθος στο ρόστερ του και κάθε κοπέλα δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να καλυφθούν τα κενά. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ