Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στον Βύρωνα η Χριστινάκη

Στον Βύρωνα η Χριστινάκη

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γυναικείου μπάσκετ υπέγραψε ο Αθηναϊκός που υπέγραψε την 18χρονη διεθνή σμολ φόργουορντ, Ελεάννα Χριστινάκη

Το κόλπο γκρόσο έκανε ο Αθηναϊκός που κινούμενος αθόρυβα κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Παναθηναϊκό και να αποσπάσει την υπογραφή της Ελεάννας Χριστινάκη. Η 18χρονη γκαρντ/ φόργουορντ τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες αλλά και με την Εθνική γυναικών. Για τον Αθηναϊκό αυτή είναι η ένατη φετινή μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Βύρωνα αναφέρει:

" Η Διοικούσα Επιτροπή του X - LEVEL Αθηναϊκού καλωσορίζει στην οικογένεια της το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, την Ελεάννα Χριστινάκη. Η επιλογή ήταν αμοιβαία και είμαστε σίγουροι ότι κάτω από την καθοδήγηση τόσο της διοίκησης όσο και του τεχνικού τιμ το ταλέντο αυτό θα αξιοποιηθεί. Η Ελεάννα Χριστινάκη είναι γεννημένη στις 16/02/1996, έχει ύψος 1.84μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3».

Η Χριστινάκη αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό, όπου σε 50 αγώνες πέτυχε 128 πόντους, ενώ την καριέρα της την άρχισε στην Κύπρο με τη φανέλα της ΕΝΑΔ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, και με την Εθνική Γυναικών.

Η Ελεάννα Χριστινάκη θα αγωνίζεται με το νούμερο 9".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ