Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εύκολα ο Παναθηναϊκος

Εύκολα ο Παναθηναϊκος

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε καμία απολύτως δυσκολία και επιβλήθηκε με 79-31 επί του Ίκαρου στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο. Ντέλβα, Γέμελος και Χρονοπούλου οι τρεις πρώτες σκόρερ.

Ένα πολύ εύκολο απόγευμα πέρασαν τα κορίτσια του Παναθηναϊκού. Οι πράσινες επιβλήθηκαν στο κλειστό της Λεωφόρου με 79-31 επί του Ίκαρου. Το Τριφύλλι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αγωνίστηκε χωρίς τη βοήθεια του κόσμου του και εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί.

Ο αγώνας δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και η όρεξη που έδειξαν οι πράσινες δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στον Ίκαρο. Από τις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου η διαφορά ήταν σταθερά σε διψήφια νούμερα.

Ντέλβα και Γέμελος έκαναν ότι ήθελαν την αντίπαλη άμυνα, όλες οι πράσινες πήραν χρόνο συμμετοχής, εννιά από αυτές σκόραραν και κάπως έτσι ήρθε το τελικό 79-31.

Παναθηναϊκός - Ίκαρος 79-31

Τα δεκάλεπτα: 13-4, 39-18, 60-21, 79-31

Παναθηναϊκός: Καλέντζου, Γέμελος 19 (3), Πριονά 3 (1), Χριστινάκη 9, Μαγκλάρα 3, Κοσμά, Σλούκα, Κορακίτη 2, Χρονοπούλου 11, Καβάσιλα 9, Ντέλβα 21, Θεολόγου 2

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ