Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Επιβεβλημένη η νίκη με Άρη για Αστέρα

Επιβεβλημένη η νίκη με Άρη για Αστέρα
INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Εξαρχείων θέλει πάση θυσία νίκη κόντρα στον Άρη τον οποίο αντιμετωπίζει την Κυριακή το μεσημέρι στο κλειστό του Στρέφη

Τη ρεβάνς για την ήττα του α' γύρου από τον Άρη αναζητά ο Αστέρας Εξαρχείων ο οποίος θέλει τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή.

Ο τεχνικός του Αστέρα, Κώστας Κεραμιδάς, επισήμανε στις παίκτριές του την ανάγκη για συγκομιδή βαθμών στο συγκεκριμένο ματς, μετά μάλιστα και την ήττα από την ΦΕΑ την περασμένη αγωνιστική.

"Δεν υποτιμάμε τον Άρη, δεν κοιτάζουμε τη βαθμολογική θέση, ούτε των αντιπάλων μας, ούτε τη δική μας. Θέλουμε να βγάζουμε στο γήπεδο τον καλύτερό μας εαυτό και να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους πόντους γίνεται, ώστε στο τέλος το ταμείο που θα κάνουμε να βγει θετικό", υπογράμμισε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και ειδικά η αναμέτρηση της Κυριακής είναι από τις πλέον δύσκολες για μας, αφού είναι από εκείνες που πρέπει να κερδίσουμε, αν θέλουμε να διατηρηθούμε στην πρώτη ταχύτητα του πρωταθλήματος.

Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πιστεύω ότι οι καρποί των προσπαθειών μας θα βγουν πάνω στο παρκέ".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ