Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αναβολή στο Στρέφη

Αναβολή στο Στρέφη
INTIME SPORTS

Αναβολή έχουμε στο ματς μεταξύ του Αστέρα Εξαρχείων και του Παναθηναϊκού, μετά τα επεισόδια που είχαν προηγηθεί το μεσημέρι του Σαββάρου έξω από το κλειστό (28/01)

Αναβλήθηκε τελικά το παιχνίδι μεταξύ του Αστέρας Εξαρχείων-Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών που ήταν προγραμματισμένο για το μεσημέρι του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου.

Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του τριφυλλιού δέχτηκε επίθεση από οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι έφεραν διακριτικά και βρίσκονταν έξω από το γήπεδο του Στρέφη.

Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών και της αστυνομίας. Να σημειωθεί ότι στην Λεωφόρο είχαν συγκεντρωθεί και οπαδοί του Παναθηναϊκού για να πάνε στο Στρέφη, αλλά τους απαγορεύτηκε η όποια μετακίνηση από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Η Αστυνομία στην προσπάθειά της να αποτρέψει τα χειρότερα έκανε χρήση δακρυγόνων, κάτι όμως που είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα εντός και εκτός του κλειστού.

Λίγο μετά τις 17:00 οι διαιτητές της αναμέτρησης ενημέρωσαν τους ανθρώπους των δύο ομάδων πώς δεν θα διεξαχθεί το ματς, καθώς δεν μπορούν να αναλάβουν το ρίσκο για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητριών.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ