Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Από την Εθνική στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μίσσας

Από την Εθνική στον Ολυμπιακό ο Κώστας Μίσσας

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά "Ακρόπολις", ο τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Κώστας Μίσσας παρακολούθησε την προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού στην οποία είναι τεχνικός διευθυντής.

Βαρύ είναι το πρόγραμμα του Κώστα Μίσσα το φετινό καλοκαίρι, καθώς ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών είναι και τεχνικός διευθυντής της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού. Σήμερα μάλιστα πήγε στο κλειστό της Γλυφάδας για να παρακολουθήσει την προετοιμασία της Πρωταθλήτριας Ελλάδας ομάδας του Πειραιά, λίγες μόνο ώρες μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά "Ακρόπολις" στο οποίο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε την τρίτη θέση πίσω από τη Γεωργία και τη Σερβία.

" Στην πρώτη φάση της προετοιμασίας ξεκινάμε σταδιακά ρίχνοντας το βάρος στο κομμάτι της επανένταξης. Όταν θα ενσωματωθούν με την ομάδα οι υπόλοιπες αθλήτριες θα μπούμε στο βασικό στάδιο και από πλευράς τακτικής και φυσικής κατάστασης έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων" σχολίασε ο Μίσσας στο osfp.gr και συνέχισε: " Σε αυτό το κομμάτι που είναι λιγότερες αθλήτριες αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια λειτουργία με την κόουτς σε επίπεδο ατομικό και συνεργασιών μεταξύ 2-3 παικτριών. Στο Τουρνουά «Δημήτρης Μπασιούρης» που θα διεξαχθεί στη Γλυφάδα (15-16-17/9), το οποίο γίνεται στη μνήμη ενός ανθρώπου του μπάσκετ που τιμούμε με αυτό το Τουρνουά, θα είναι η πρώτη εμφάνιση της ομάδας. Ακολουθεί το Τουρνουά στη Σικελία (22-23-24/9) όπου θα γίνει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και έτσι θα πορευτούμε για να φτάσουμε σε ένα επίπεδο, πριν την έναρξη των αγώνων, υψηλής αποτελεσματικότητας".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ