STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ζευγώλης: "Η μεγαλύτερη νίκη"

Ζευγώλης: "Η μεγαλύτερη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Ζευγώλης μίλησε για τη 4η σερί νίκη του Ηλυσιακού, τόνισε πως η ομάδα του μπορεί και χωρίς τον Στόγκλιν, ενώ αναφέρθηκε και στους Καυκή, Δορκοφίκη

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Ηλυσιακού με την Καβάλα που βρήκε νικητές του Ιλισιώτες, ο Γιώργος Ζευγώλης δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ότι ο Ηλυσιακός μπορεί και χωρίς τον Στόγκλιν, ξεκαθάρισε πως η Καβάλα δεν θα πέσει και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Καυκή.

"Είναι η μεγαλύτερη νίκη από τότε που είμαι εδώ! Ξέχωρα από τη βαθμολογική αξία, η νίκη αυτή είναι μεγάλη γιατί αποδείξαμε ότι μπορούμε και χωρίς τον Στόγκλιν του ποίου η επιλογή στην τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας του ματς ήταν τραγική", σχολίασε ο Γιώργος Ζευγώλης και συμπλήρωσε:

"Ο μικρός είναι διαμάντι, όμως στο τέλος επειδή του αρέσει το νικητήριο σουτ, αντί να πάει σε μπάσιμο όπως του είχα πει έκανε τρίποντο. Λάθος. Η Καβάλα δεν είναι για να πέσει. Έχει καταπληκτικό ρόστερ και παίκτες δολοφόνους. Θέλω να κάνω ειδική μνεία στον Καυκή που επέστρεψε από εγχείρηση και έβαλε ένα παλικαρίσιο και αποφασιστικό καλάθι.

Για μας είναι παράσημο αυτή η νίκη γιατί σιγά-σιγά ο Στόγκλιν μαθαίνεται και πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι οι υπόλοιποι για να δώσουμε αυτό που μπορούμε. Ελπίζω ότι ο τραυματισμός του Δορκοφίκη (θλάση στους προσαγωγούς) δεν θα αποδειχτεί τόσο σοβαρός”.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Καυκής που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του τόνισε: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μας στήριξε μέχρι τέλους παρ' ότι στην παράταση μείναμε πίσω στο σκορ. Πήραμε ώθηση από την εξέδρα και πετύχαμε πολύ σημαντική νίκη αφού βάλαμε οριστικά από κάτω την Καβάλα".

Κορωνιός: "Χάσαμε από δικά μας λάθη"

Δεν μπορούσε να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η ομάδα του, ο Άγγελος Κορωνιός. "Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι και θεωρώ πως χάσαμε από δικά μας λάθη. Αμυντικά ήμασταν ανύπαρκτοι και όταν φας εκτός έδρας τρως 82 πόντους δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν", τόνισε ο προπονητής της Καβάλας και πρόσθεσε:

"Από την πρώτη μέρα παλεύω να αλλάξου νοοτροπία σε κάποιους. Θα το καταλάβουν θέλουν δεν θέλουν. Στο πιο κρίσιμο σημείο προηγήθηκαμε με τέσσερις πόντους και είχαμε τρεις λάθος αποφάσεις, ενώ είχαμε απαράδεκτη αντιμετώπιση στη φάση του Καυκή. Δεν έχουμε χρόνο, συνεχίζουμε με στόχο τη βελτίωση και τις νίκες".

Τέλος, ο Γκρέγκορ Άρμπετ τόνισε: "Έγινε σκληρό παιχνίδι, είχαμε την ευκαιρία να το πάρουμε, προηγήθηκαμε στην παράταση αλλά δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε σε όλο το παιχνίδι...".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ