STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Χωρίς υπερβολές στον Πανελευσινιακό

Χωρίς υπερβολές στον Πανελευσινιακό

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του Πανελευσινιακού για την επόμενη σεζόν που θα βρει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι πανηγυρισμοί για την άνοδο του Πανελευσινιακού στην Basket League ΟΠΑΠ έχουν κοπάσει και πλέον όλοι επικεντρώνονται στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας μαζί με τους ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν αρκετούς παίκτες, οι οποίοι είναι σε θέση να μεταδώσουν την εμπειρία τους στους νεοφώτιστους.

Υπερβολές στο μπάτζετ δεν πρόκειται να γίνουν, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα, όσον αφορά τα οικονομικά κατά την διάρκεια της σεζόν. Στον Πανελευσινιακό θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους παίκτες, οι οποίοι πρωτοστάτησαν στην άνοδο της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια.

Ένας από αυτούς είναι ο Σπύρος Μαγκουνής που πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν φέτος στην Ελευσίνα και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στον σύλλογο. Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Παπανικολόπουλος είναι ένας από τους αθλητές που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά τον Πανελευσινιακό στην προσπάθεια που θα κάνει.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ