STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Χωρίς πιστοποιητικό ο Πανελλήνιος!

Χωρίς πιστοποιητικό ο Πανελλήνιος!
INTIME SPORTS

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη συνεδρίασή της, δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στον Πανελλήνιο. Διαβάστε αναλυτικά τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα...

Κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας 3/10, η ΕΕΑ μελέτησε εκ νέου τους φακέλους των ομάδων της Α1 Ανδρών και έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής στις τέσσερις από τις πέντε, με τις οποίες υπήρχε η εκκρεμότητα.

Ο λόγος για την Καβάλα, τον ΠΑΟΚ, το Μαρούσι και τον Πανιώνιο οι οποί οι θα μπουν κανονικά στην κληρωτίδα της ερχόμενης Παρασκευής όταν και θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Η μοναδική ομάδα που αυτή τη στιγμή έχει μείνει χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής είναι ο Πανελλήνιος και τα πράγματα δυσκολεύουν για τους "Ολυμπιονίκες", που όμως θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία να καταθέσουν πλήρη φάκελο την ερχόμενη Πέμπτη (6/10).

Εφόσον, ο Πανελλήνιος δεν το εξασφαλίσει ούτε την Πέμπτη είναι δεδομένο πως το πρωτάθλημα θα γίνει με τη συμμετοχή 13 ομάδων, μία που το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών έχει ξεκινήσει και καμία από αυτές δεν μπορεί να προαχθεί στην Α1 Ανδρών.

Κι αυτό γιατί ο κανονισμός απαγορεύει τη συμμετοχή της ίδιας ομάδας σε δύο διαφορετικά πρωταθλήματα κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονιάς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΕΑ: "Πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α1 Μπάσκετ δόθηκαν στις ΚΑΕ, ΚΑΒΑΛΑ, ΠΑΟΚ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΔΡΑΜΑ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Μόνη εκκρεμότητα παραμένει η εξέταση του φακέλου της ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ, που θα εξεταστεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Επίσης την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου θα αρχίσει η εξέταση των φακέλων των ομάδων, που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα Βόλεϊ Α1 κατηγορίας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ