STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βετούλας: "Βγάλαμε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο"

Βετούλας: "Βγάλαμε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Διαβάστε τι δήλωσε ο Βασίλης Φραγκιάς. Τραυματισμός Ουίλσον.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.

" Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν χαλαροί στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο αναγκάσαμε τον αντίπαλο σε πολλά λάθη, βγάλαμε ενέργεια αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε δύο σοβαρά προβλήματα", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Πρώτον τον τραυματισμό του Ουίλσον (σ.σ. στην φτέρνα του δεξιού του ποδιού) ενώ το δεύτερο δεν είναι ανακοινώσιμο (σ.σ.: για την παραμονή ή όχι του Τέιλορ δεδομένης της επιστροφής του Ντάνιελ που είχε τραυματιστεί στο φιλικό της προετοιμασίας κόντρα στον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα)".

Ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς είπε: " Η διαφορά μας από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν η άμυνα και πιστεύω ότι αν παίζουμε έτσι και με αυτή την ενέργεια θα πρέπει να παίζουμε από το ξεκίνημα. Είναι σημαντικό ότι έχουμε καταφέρει να πάρουμε δύο νίκες στην έδρα μας επί ομάδες του ίδιου επιπέδου με μας και θα πρέπει να βελτιωθούμε και εκτός έδρας".

Ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς ανέφερε: " Είναι το τρίτο στην σειρά παιχνίδι που ακολουθούμε τον αντίπαλο και για μεγάλο διάστημα είμαστε κοντά στο σκορ αλλά στο τέλος δεν δείχνουμε την ίδια συγκέντρωση. Με τόσα λάθη όμως και αρκετά αβίαστα δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις και θα πρέπει να διορθωθούμε και πλέον να διαχειριστούμε το 0-3 και να προετοιμαστούμε για το εύκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το εκτός έδρας που ακολουθεί με τον Πανελευσινιακό".

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης δήλωσε: " Είναι δίκαιη η νίκη του Απόλλωνα. Εκεί ακολουθήσαμε μέχρι το 32΄ αλλά σε εκείνο το σημείο όταν μας ξέφυγε ο Απόλλωνας δεν μπορέσαμε να τον ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ