STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βαν Όοστρουμ: "Να απολαύσω την κάθε στιγμή"

Βαν Όοστρουμ: "Να απολαύσω την κάθε στιγμή"

Ο 22χρονος πόιντ γκαρντ Ντέβον Βαν Όοστρουμ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αρκαδικό ως δανεικός από τη Λαμποράλ Κούτσα και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα έχει την ευκαιρία να παίξει στη Ελλάδα.

Ο Αρκαδικός ήλθε σε συμφωνία με τη Λαμποράλ Κούτσα για τον δανεισμό του Ντέβον Βαν Όοστρουμ , ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των νεοφώτιστων στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα. Θα είναι μια μεγάλη και ωραία πρόκληση να συμμετάσχω σε ένα πρωτάθλημα με αμιγώς αθλητικές απαιτήσεις" εξήγησε στο arkadikosbc.gr ο 22χρονος πόιντ γκαρντ.

Ο λόγος που διάλεξε τον Αρκαδικό είναι απλός και τον εξηγεί: "Για μένα τα πράγματα ήταν απλά. Διάλεξα να παίξω σε μια ομάδα, στην οποία θα έχω σημαντικό ρόλο και επειδή όπως ανέφερα και παραπάνω είναι καλό το πρωτάθλημα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και όλα όσα άκουσα μου έκαναν την απόφαση εύκολη".

Για το νέο προπονητή του, Γιάννη Καστρίτη, σχολίασε: "Είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος, φιλικός και από τις πρώτες επαφές μας, μου έδειξε πως με εμπιστεύεται, πράγμα που μου άρεσε πολύ".

Ο ίδιος, μιλώντας για όλα όσα γνωρίζει από την Ελλάδα και την Basket League ΣΚΡΑΤΣ τόνισε: "Ξέρω πολύ καλά πως υπάρχουν δύο μεγάλες δυνάμεις. Ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι ομάδες γνωστές στην Ευρώπη και χαίρομαι που θα τις αντιμετωπίσω".

Τέλος, για τους στόχους του, αλλά και την ομάδα: "Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με της ομάδας. Μέσα από την ομάδα και την συνολική προσπάθεια που θα κάνουμε, θα βελτιωθούμε όλοι μας. Προσωπικά, όπως μέχρι τώρα στην καριέρα μου, έτσι και αυτή τη φορά, θα προσπαθήσω να απολαύσω την κάθε στιγμή".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ