STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Tον "σκότωσε" ο… πρώην του

Tον "σκότωσε" ο… πρώην του

Ο Τζάστιν Ρόμπινσον, κόντρα στην πρώτην ομάδα του, έκανε την διαφορά με 5/7 τρίποντα, αλλά και με ψυχραιμία στις βολές (8/8). Ατομικό ρεκόρ για τον ίδιο με 23 πόντους.

Στα Τρίκαλα έγινε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της σεζόν με την τοπική ομάδα να επιστρέφει στις νίκες έπειτα από πέντε συνεχόμενες ήττες –είχε αρχίσει με 2/2. Αυτό σε σημαντικό βαθμό το οφείλει στον Τζάστιν Ρόμπινσον. Κόντρα στην ομάδα που τον έφερε πέρυσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Βρετανός γκαρντ έκανε τη διαφορά με τα τρίποντα του –είχε 5/7- αλλά και την ψυχραιμία του στις βολές (8/8).

*Ο Ρόμπινσον σημείωσε ατομικό ρεκόρ στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τους 23 πόντους που είχε χθες καταρρίπτοντας εκείνο που είχε δημιουργήσει στο ίδιο γήπεδο στην περσινή σεζόν ως παίκτης του Κολοσσού H Hotels. Ο Βρετανός είχε πετύχει 19 στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι έχοντας και πάλι πέντε εύστοχα τρίποντα (5/6) όπως και χθες!

*Ευστοχώντας πέντε φορές πίσω από τη γραμμή των 6,75 ο Ρόμπινσον «απείλησε» την κορυφαία φετινή επίδοση που παραμένουν τα έξι εύστοχα τρίποντα που είχε στην πρεμιέρα ο Κώστας Βασιλειάδης.

*Στην 64η θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ βρίσκεται από χθες ο Γιώργος Τσιάρας. Έφτασε τις 257 προσπερνώντας τον Αλέξη Κυρίτση.

*Οι νικητές πήραν περισσότερους από το 1/3 των πόντων τους, από τη γραμμή των βολών έχοντας 31/38. Μάλιστα η επίδοση των εύστοχων σουτ από τη γραμμή του φάουλ, είναι η καλύτερη φετινή καθώς η προηγούμενη ήταν εκείνη των 29 εύστοχων βολών που είχαν η Καβάλα στην 3η και ο ΠΑΟΚ στην 4η αγωνιστική.

Tον "σκότωσε" ο… πρώην του

Ατομικά ρεκόρ για δύο

Το καλύτερο παιχνίδι του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ έκανε ο Γκάρι ΜακΓκί χωρίς να καταφέρει να αποτρέψει την τρίτη διαδοχική ήττα του Κολοσσού H Hotels. Ο Αμερικανός σέντερ σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 18 πόντους αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 13 που είχε στο ματς του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

*Τη δική του καλύτερη επίδοση σκοραρίσματος βελτίωσε και ο Κέλβιν Λιούις με 19 πόντους αφού είχε 17 στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό.

*Σε μια συμμετοχή 13 λεπτών και 14 δευτερολέπτων περιορίστηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αφού σε αυτό το διάστημα φορτώθηκε με πέντε φάουλ και αποβλήθηκε. Πρόλαβε ωστόσο να σημειώσει 11 πόντους με τους οποίους ξεπέρασε τους 300 με τη φανέλα του Κολοσσού H Hotels.

*Το χθεσινό ήταν το 282ο παιχνίδι του Γιάννη Γεωργαλλή στην κατηγορία και με αυτό ανέβηκε στην 45η θέση της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του, τον Περικλή Δορκοφίκη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ