STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το χρονικό της έντασης και το επίμαχο άρθρο

Το χρονικό της έντασης και το επίμαχο άρθρο
INTIME SPORTS

Όλο το χρονικό της μεγάλης έντασης στο ΟΑΚΑ πριν ξεκινήσει ο τελικός, που είχε ως αποκορύφωμα τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τι αναφέρει το άρθρο 35.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό με 64-69 στον τρίτο τελικό και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών, έχοντας πλέον το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πάντως, δεν ήταν μόνο το αγωνιστικό σκέλος που μένει απ' αυτό το ματς, μιας και σημειώθηκαν διάφορα σκηνικά πριν ξεκινήσει ο αγώνας και κορυφώθηκαν στο φινάλε με τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπροστά στις κάμερες εναντίον της διαιτησίας.

Όλα ξεκινήσαν με την αντίδραση της "πράσινης" διοίκησης στην υπεράριθμη παρουσία ανθρώπων της αποστολής του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και εκεί υπήρξαν τα πρώτα παρατράγουδα.

Οι κ.κ. Σκινδήλιας και Σταυρόπουλος δεν ήταν διαπιστευμένοι και αν δεν αποχωρούσαν από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός δεν θα αγωνιζόταν (είχε ήδη αποχωρήσει για τα αποδυτήρια λίγο πριν το τζάμπολ), αν και μετέπειτα επέστρεψε υπό τον φόβο του μηδενισμού.

Τελικά, βρέθηκε η λύση με το να φύγουν από τον πάγκο ο μασέρ του Ολυμπιακού και ένας εκ των γιατρών της ομάδας, ώστε να καθίσουν εκεί οι δυο παράγοντες των Πειραιωτών. Ήταν όντως υπεράριθμοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και δεν επιτρεπόταν να καθίσουν τόσα άτομα στον πάγκο.

Το χρονικό της έντασης και το επίμαχο άρθρο
INTIME SPORTS

Από τον Ολυμπιακό ισχυρίζονται ότι κατά την είσοδο των Αγγελόπουλων στο παρκέ, κινήθηκαν άτομα απειλητικά εναντίον τους. Μπήκαν, αφού ήρθαν οι Βιδάλη και Ακέλ και άνοιξαν τις πόρτες ύστερα από αρκετή φασαρία.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο παρκέ και ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά, αλλά μετά τη λήξη του υπήρξε η συνέχεια. Πρώτα έγινε επίθεση στο διαιτητικό τρίο από μερίδα φίλων των γηπεδούχων, με τον Τόμι Σχινά να αντιδράει έντονα και να αποχωρεί με την συνοδεία των Θανάση Γιαννακόπουλου και Μιχάλη Γεωργαντή.

Οι διαιτητές έγραψαν και την είσοδο ορισμένων οπαδών του "τριφυλλιού" στο τέλος του αγώνα, οι οποίοι είπαν: "Είσαι π...να και θα σε γ...με".

Μετέπειτα, ήρθαν και οι δηλώσεις του προέδρου της πράσινης ΚΑΕ, ο οποίος είπε απίστευτα πράγματα κατά των διαιτητών, θέλοντας έτσι να εκφράσει την οργή του για τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ.

Τι αναφέρει το άρθρο 35

Εξάλλου, πρέπει να αναφέρουμε ότι το άρθρο 35 του κανονισμού αναφέρει πως στο πάγκο κάθε ομάδας μπορούν να βρίσκονται μέχρι 22 άτομα, σημειώνοντας και τις ιδιότητες που θα πρέπει να έχουν.

Συγκεκριμένα εκτός από τους 12 παίκτες, δικαίωμα στον πάγκο έχουν να κάθονται οι βοηθός προπονητή, o team manaer, ο φυσιοθεραπευτής, ο γυμναστής, ο φροντιστής, ο διερμηνέας, ο στατιστικογράφος, ο γιατρός και ένας συνοδός ομάδας.

Το χρονικό της έντασης και το επίμαχο άρθρο
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ