STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τίτλος ή ισοφάριση στον 4ο "αιώνιο" τελικό

Τίτλος ή ισοφάριση στον 4ο "αιώνιο" τελικό
INTIME SPORTS

Οι τελικοί της Basket League ΟΠΑΠ μεταφέρονται απόψε στο ΟΑΚΑ (30/5, 7μ.μ.-ΝΕΤ) με τον Ολυμπιακό να θέλει τον τίτλο και τον Παναθηναϊκό να επιθυμεί το 2-2 που θα στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι

Η σειρά των μεγάλων τελικών του πρωταθλήματος, μεταφέρεται την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (30/5, 7μ.μ.-ΝΕΤ) με τον Παναθηναϊκό να παίζει με την πλάτη στον τοίχο το τελευταίο του φετινό εντός έδρας παιχνίδι.

Με το σκορ στο 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς απλά θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2, στέλνοντάς την παράλληλα σε πέμπτο παιχνίδι (2/6, ΣΕΦ).

Από την άλλη ο Ολυμπιακός βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα και μετά από 15 ολόκληρα χρόνια είναι σαφές ότι το ποθεί όσο τίποτα άλλο, μετά και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Το "ερυθρόλευκο" τεχνικό τιμ θα έχει στη διάθεσή του και τον Έισι Λο ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του (στην Πόλη) την περασμένη Κυριακή στο ΣΕΦ.

Στις δηλώσεις του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκαθάρισε πως η ομάδα του σέβεται τον Παναθηναϊκό και γνωρίζει πως στο ΟΑΚΑ το ματς δεν θα είναι εύκολο. Στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, βρέθηκαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος σε μία προσπάθεια να στηρίξουν την ομάδα και να βρεθούν κοντά της στο δύσκολο έργο που θα έχει την Τετάρτη.

Ακόμα πιο δύσκολο έργο πάντως θα έχει ο Παναθηναϊκός ο οποίος θα κληθεί να γυρίσει τη σειρά από το 2-1 αν θέλει να είναι εκείνος που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το παρών στο ΟΑΚΑ την Τρίτη το βράδυ έδωσε για μία ακόμα φορά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο οποίος θέλησε να τονώσει ψυχολογικά τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Να υπενθυμίσουμε οι πόρτες θα ανοίξουν στις 4 το απόγευμα της Τρίτης, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Διαβάστε την εξομολόγηση του Πέρο Άντιτς στο Sport24.gr κατά την οποία ξεκαθαρίζει το περιβόητο θέμα με τον Βασίλη Σπανούλη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ