ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πάνοπλος και με στήριξη Θανάση

Πάνοπλος και με στήριξη Θανάση
INTIME SPORTS

Παρουσία του Θανάση Γιαννακόπουλου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον 4ο τελικό με τον Ολυμπιακό (30/5, 7μ.μ.-ΝΕΤ). Άπαντες παρόντες για τον Ομπράντοβιτς

Η βραδινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη, ολοκλήρωσε την προετοιμασία των "πράσινων" για τον μεγάλο τελικό του ΟΑΚΑ.

Στο ματς της Τετάρτης (30/5, 7μ.μ.-ΝΕΤ), ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για να κάνει άλλη ήττα, καθώς ο Ολυμπιακός επιθυμεί να κατακτήσει τον τίτλο μέσα στο ΟΑΚΑ.

Οι "πράσινοι" βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-1 νίκες και πλέον θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν τη σειρά, προκειμένου στη συνέχεια να τη στείλουν σε πέμπτο παιχνίδι.

Στην προπόνηση της Τρίτης, το ευχάριστο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ότι είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το παρών στο ΟΑΚΑ έδωσε και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό για να εκφράσει για μία ακόμα φορά τη στήριξή του στους "πράσινους".

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι πόρτες του κλειστού γυμναστηρίου στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της Τετάρτης θα ανοίξουν στις 4 το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ