STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Θέλει Πολυτάρχου η Κηφισιά

Θέλει Πολυτάρχου η Κηφισιά

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου είχε καθοριστική συμβολή στην επιστροφή της ΑΕΚ στην Basket League ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Κηφισιά έχει ψηλά στη λίστα της την περίπτωση του έμπειρου γκαρντ.

Ο χρόνος πιέζει ενώ οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή, ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν καθυστερεί χαρακτηριστικά αφού προέχει η εξασφάλιση της συμμετοχής της ''Ένωσης'' στην επόμενη Basket League ΟΠΑΠ 2014-15.

Μέχρι στιγμής, η ΑΕΚ μετράει τις απώλειες των Θοδωρή Τσιότρα, Ανδρόνικου Γκιζόγιαννη ( σ.σ. αμφότεροι θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον νεοφώτιστο στην Α2, Εθνικό Πειραιώς) ενώ αρκετές ομάδες ''πολιορκούν'' τους παίκτες που ανέβασαν την ''Ένωση'' στην Α1. Ένας από αυτούς είναι ο Μιχάλης Πολυτάρχου.

Ο έμπειρος γκαρντ είχε καθοριστική συμβολή στην πορεία της ΑΕΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αποτελώντας μάλιστα τον δεύτερο σκόρερ της ''Ένωσης'' με 328 πόντους, πίσω μόνο από τον Βαγγέλη Καράμπουλα (344).

Ο Απόλλων Πατρών έχει εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, την περίπτωσή του εξετάζει και η Κηφισιά για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής. Ο ίδιος είναι διατεθειμένος να περιμένει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ πριν πάρει τις οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Από την ΑΕΝΚ, πάντως, αναφέρουν ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Πολυτάρχου.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ