ΜΠΑΣΚΕΤ

Σάτο: "Θέλω να κερδίζω τίτλους"

Σάτο: "Θέλω να κερδίζω τίτλους"

Στις σκληρές μάχες που έδωσε η ομάδα του προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Ρομέιν Σάτο μετά το 3-1 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού

Ο Αφρικανός άσος του "τριφυλλιού" μίλησε στα Πράσινα Νέα για την κατάκτηση της κούπας, τον τραυματισμό του Διαμαντίδη, αλλά και την επιθυμία του να μείνει στον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει να κατακτά τίτλους.

"Συνεχίσαμε να παλεύουμε... Αυτό κάνει πάντα η ομάδα... παλεύει. Ο κόσμος είναι σπουδαίος. Πάντα ήμουν σε ομάδες με πολύ κόσμο στο πλευρό τους, αλλά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι το νούμερο 1. Στο παιχνίδι ήταν σπουδαίοι", υποστήριξε ο Ρομέιν Σάτο στα www.prasinanea.gr και συμπλήρωσε:

"Πάντα θα υπάρχουν και οι χαζοί που θα καταστρέψουν στο τέλος τα πάντα, αλλά σημασία έχει ότι σε όλη την διάρκεια μας βοήθησαν. Όταν βλέπεις τον καλύτερο σου παίκτη να μην μπορεί να συνεχίσει είναι ένα σοκ... Και ήταν μεγάλο σοκ για μας.

Αλλά ο Παναθηναϊκός έχει σπουδαίους παίκτες και όλοι μαζί προσπαθήσαμε να αναπληρώσουμε το πολύ μεγάλο κενό του. Όλοι μας, ο Καλάθης ιδιαίτερα έκανε μεγάλο παιχνίδι. Ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε δυνατά, γιατί αν δεν το κάναμε, θα πηγαίναμε στην έδρα τους στο τελευταίο παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ