STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τα διαρκείας, τα χαμόγελα και η σύγκριση με πέρυσι

Τα διαρκείας, τα χαμόγελα και η σύγκριση με πέρυσι

Μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ υπάρχει ικανοποίηση για τον ρυθμό με τον οποίο "φεύγουν" τα διαρκείας και ελπίζουν ο κόσμος να συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα σε αυτό το θέμα

H στήριξη του κόσμου αποτελεί... μόνιμο θέμα συζήτησης για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Από τις 17 Ιουνίου έχουν κυκλοφορήσει τα διαρκείας της σεζόν 2014-15 και μέχρι στιγμής στον "Δικέφαλο" υπάρχει ικανοποίηση για την κίνησή τους.

Μέχρι την Πέμπτη είχαν διατεθεί 100 διαρκείας (ο αριθμός έχει αυξηθεί κι άλλο), την στιγμή που για την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε (2013-14), αυτά έφταναν περίπου τα 500 (σ.σ. μιλάμε γι' αυτά που πουλήθηκαν συνολικά.

Κάπως έτσι η... σύγκριση με το τι έγινε την περσινή σεζόν (100 και πλέον διαρκείας ήδη σε ένα 10ημερο φέτος και σχεδόν 500 πέρυσι) και ο ρυθμός των πωλήσεων που μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητικός αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, "φέρνουν" στη παρούσα φάση χαμόγελα στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Στον "Δικέφαλο" βέβαια θέλουν ανάλογη συνέχεια και φυσικά ελπίζουν σε "έκρηξη" των πωλήσεων στα διαρκείας όταν αρχίσουν οι μεταγραφικές κινήσεις.

Για την ώρα, πάντως, υπάρχει ικανοποίηση σχετικά με την στήριξη του κόσμου. Κατά τα άλλα για τα θέματα των Τσαιρέλη και Μαρκόπουλου (αναφορικά δηλαδή με την παραμονή τους στην ομάδα, με την περίπτωση του Ελληνα φόργουορντ φυσικά να είναι πολύ πιο δύσκολη από αυτή του έμπειρου κόουτς), στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως θα υπάρχουν εξελίξεις και κάτι... χειροπιαστό (πέραν δηλαδή από τις συζητήσεις που έχουν γίνει) από την επόμενη εβδομάδα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ