STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τα αρνητικά ρεκόρ του Λαυρίου στο ΣΕΦ

Τα αρνητικά ρεκόρ του Λαυρίου στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός διέλυσε σήμερα (8/11) το Λαύριο με 69 πόντους διαφορά. Εκτός των αρνητικών επιδόσεων σε άμυνα και επίθεση, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη σημείωσε άλλα πέντε αρνητικά ρεκόρ.

Το Λαύριο γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εκεί όπου οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν την ευρύτερη νίκη της ιστορίας τους . Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έκανε μια σειρά από αρνητικά ρεκόρ.

Αναλυτικά

- Η χειρότερη επίδοση στη σεζόν με τα μόλις οχτώ εύστοχα δίποντα που είχε. Το προηγούμενο ήταν τα 10 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη.

- Αρνητικό ρεκόρ είχαν οι φιλοξενούμενοι και σε ποσοστό με τα 8/34 δίποντα τους. Αυτό το 23,52% είναι χειρότερο από εκείνο που είχε ο Κόροιβος πριν μια εβδομάδα κόντρα στην ΑΕΚ (14/43 και 32,55%).

- Παράλληλα το Λαύριο, ισοφάρισε και το αρνητικό ρεκόρ εύστοχων τριπόντων της σεζόν έχοντας τρία, επίδοση που σημειώθηκε άλλες επτά φορές στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

- Η νεοφώτιστη ομάδα σημείωσε και τη χειρότερη επίδοση σε ασίστ στη σεζόν, έχοντας μόλις τρεις. Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ήταν οι επτά ασίστ των Τρικάλων BC Aries κόντρα στην Κηφισιά.

- Όλα αυτά μεταφράζονται σε κάτι πρωτοφανές σε στατιστικό επίπεδο με το Λαύριο να εμφανίζει μηδενικό ομαδικό ranking. Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ της φετινής σεζόν ήταν οι 19 βαθμοί του Αρκαδικού επίσης στο ΣΕΦ.

- Στον αντίποδα, χωρίς βέβαια αυτό να μπορεί να χαρακτηριστεί παρήγορο, το Λαύριο σημείωσε ρεκόρ ευστοχίας στις βολές έχοντας 14/15 (93,33%). Το προηγούμενο ήταν το 92,3% (12/13) που είχε ο Απόλλων Carna την προηγούμενη αγωνιστική στο ματς της Καβάλας.

- Τέλος σε ατομικό επίπεδο, ο Νίκος Μπάρλος με τα τρία αμυντικά ριμπαουντ που μάζεψε, ξεπέρασε τα 700 στην καριέρα του. Παράλληλα "έπιασε" στην 29η θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές τον Γιάννη Γιαννούλη. Αμφότεροι έχουν από 311.

ΠΗΓΗ: esake.gr

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ