STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στόχος η βελτίωση για τον Ηλυσιακό

Στόχος η βελτίωση για τον Ηλυσιακό
INTIME SPORTS

Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει αύριο (25/02, 19:00, ΝΕΤ) τον Παναθηναϊκό σε ένα ματς όπου οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

Ο Ηλυσιακός θα υποδεχτεί αύριο (25/02, ΝΕΤ, 19:00) τον Παναθηναϊκό σε μία αναμέτρηση, όπου οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν άκρως ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Ο Μακεδόνας τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στο "τριφύλλι": " Για μας τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι ευκαιρία για τα παιδιά να δείξουν τι μπορούν να κάνουν σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο".

Στη συνέχεια ο Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε: " Κάθε ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τις αδυναμίες σου και να τις βελτιώσεις στη συνέχεια με δουλειά. Ειδικά τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο έχουν μόνο να κερδίσουν εμπειρίες για την επόμενη μέρα.

Δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά και θέλουμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς έως το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Αυτό αποτελεί το μεγάλο μας στοίχημα".

Από την πλευρά των παικτών, ο Αλέξης Σπανός ανέφερε: " Θέλουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει για μία ακόμη φορά την προσπάθεια μας.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό έχεις μόνο θετικά πράγματα να πάρεις. Θα παλέψουμε όπως κάνουμε σε κάθε ματς και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του κόουτς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ