STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στον "αέρα" το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ λόγω τελικού και... Ιγκλέσιας

Στον "αέρα" το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ λόγω τελικού και... Ιγκλέσιας
EUROKINISSI

Η αστυνομία ζήτησε από τον Γιώργο Βασιλειάδη τη μετάθεση του αγώνα του Παναθηναϊκού Superfoods με την ΑΕΚ (11/5, 20:00) της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League λόγω του τελικού Κυπέλλου (12/5) του ποδοσφαίρου.

Η αστυνομία ζήτησε από τον υφυπουργό αθλητισμό, Γιώργο Βασιλειάδη την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoοds και της ΑΕΚ (11/5).

Το παιχνίδι ανάμεσα στους "πράσινους" και τους κίτρινους έχει οριστεί για την Παρασκευή 11 Μαΐου στις 20:00 και συμπίπτει με την τελευταία χρονικά προπόνηση της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ πριν από τον τελικό Κυπέλλου (12/5). Η αστυνομία με επιστολή της προς τον Γιώργο Βασιλειάδη ζήτησε τη μετάθεση της αναμέτρησης, καθώς θέλει το ΟΑΚΑ να είναι "ελεύθερο" από άλλες εκδηλώσεις την παραμονή και την ημέρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αν το αίτημα της αστυνομίας γίνει δεκτό, μένει να δούμε πότε θα οριστεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods με την Ένωση, καθώς στις 10 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένη η συναυλία του Ενρίκε Ιγκλέσιας, ενώ τρεις ημέρες (13/5) θα γίνει το τζάμπολ της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan.gr Basket League.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ