STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Στο ΟΑΚΑ για τον Αμερικάνο

Στο ΟΑΚΑ για τον Αμερικάνο

Η ΑΕΚ θα αποσύρει τη φανέλα του Γιώργου Αμερικάνου στο περιθώριο του αγώνα με τα Τρίκαλα (18/04, 17:00) και ο Γιάννης Αθηναίου έκανε λόγο για μια ιστορική συγκυρία. Στις αλλαγές των Θεσσαλών στάθηκε ο Στιβ Πάνος.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ έχει αποδείξει κατ' επανάληψη ότι τιμά την ιστορία της. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η "Ένωση" θα τιμήσει τον τεράστιο Γιώργο Αμερικάνο, αποσύροντας τη φανέλα του με το Νο10 στην οροφή του ΟΑΚΑ, στο περιθώριο της προσεχούς αναμέτρησης με τα Τρίκαλα (18/04, 17:00).

Το blog του Γιάννη Αθηναίου

Υποχρέωση και καθήκον μαζί

"Ο αγώνας με τα Τρίκαλα έχει ιδιαιτερότητες. Καταρχήν στο στρατόπεδο του αντιπάλου μας υπάρχουν αλλαγές, αφού έφυγε ο προπονητής της ομάδας, ο κύριος Φλεβαράκης. Θεωρώ, ότι σ’ αυτές τις περιπτώσεις οι παίκτες έχουν έξτρα κίνητρο να αγωνίζονται καλά και να προσπαθούν περισσότερο.

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά, ώστε να φτάσουμε σε μια ακόμη νίκη. Είναι κοινό μυστικό ότι θέλουμε μόνο νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και απλά να περιμένουμε ποιον θα έχουμε αντίπαλο στα πλέι οφ.

Ο αγώνας με τα Τρίκαλα, κυρίως όμως έχει την ιδιαιτερότητα, ότι θα τιμηθεί ο μεγάλος Γιώργος Αμερικάνος. Στην ΑΕΚ συμβαίνει για πρώτη φορά ένα τέτοιο γεγονός. Είναι ύψιστη τιμή και για μας, που θα είμαστε εκεί, σ’ αυτή την ιστορική συγκυρία της απόσυρσης της φανέλας του κορυφαίου αθλητή της ΑΕΚ.

Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ, λοιπόν, για ένα λόγο παραπάνω να δώσει το «παρών» το Σάββατο στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον μαζί".

Το blog του Στιβ Πάνου

Οι αλλαγές και ο δύσκολος αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ

"Χαιρετισμούς από τα Τρίκαλα!

Από την τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε πολλά συνέβησαν στην ομάδα μας. Έγιναν κάποιες μεγάλες αλλαγές και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα κυλήσει το υπόλοιπο της σεζόν. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Μάικ Χολ έφυγε από την ομάδα λόγω της γέννησης του πρώτου παιδιού του και υπογράψαμε τον Άλεξ Λίνγκβιστ από την Σουηδία. Θα μας λείψει η εμπειρία του Χολ και το σκληρό παιχνίδι του, αλλά νομίζω ότι ο Λίνγκβιστ μπορεί να εντυπωσιάσει με την ικανότητα του στο σουτ.

Μάλλον οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζουν ότι ο κόουτς Φλεβαράκης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία . Οι άνθρωποι συνήθως ξεχνούν ότι το μπάσκετ είναι επαγγελματικό και πρέπει να επιλέγουμε τις καλύτερες ευκαιρίες όταν μας παρουσιάζονται. Του εύχομαι την καλύτερη τύχη για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του, κόουτς Παπάζογλου ανέλαβε την ομάδα . Είμαι ενθουσιασμένος και περιμένω να δω πως ο δικός του ενθουσιασμός και το πάθος θα βοηθήσουν την ομάδα. Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ αύριο, αλλά προηγήθηκε μια πολύ καλή προπονητική εβδομάδα.

Μείνετε συντονισμένοι!

Στιβ"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ