STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σπουδαίες νίκες για Κολοσσό και Τρίκαλα, σαρωτική ΑΕΚ

Σπουδαίες νίκες για Κολοσσό και Τρίκαλα, σαρωτική ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ έδειξε για μία ακόμα αγωνιστική πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τη στιγμή που Κολοσσός Ρόδου και Τρίκαλα πέτυχαν σπουδαίες εκτός έδρας νίκες όσον αφορά την υπόθεση play off και παραμονή, αντίστοιχα.

Ο Απόλλων Πατρών δεν αποδείχθηκε υψηλό εμπόδιο για την ΑΕΚ, η οποία έκανε περίπατο στην Πάτρα. Κολοσσός Ρόδου, ΚΑΟΔ και Τρίκαλα πέτυχαν σημαντικές εκτός έδρας νίκες, ενώ ο Άρης πρόσθεσε μία ακόμα νίκη στη συλλογή του.

Η ΑΕΚ είχε από το πρώτο λεπτό τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και δίχως να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης από τον Απόλλωνα Πάτρας έκανε περίπατο στην αχαϊκή πρωτεύουσα ( 48-89 ).

Ο Κολοσσός πέρασε νικηφόρα από το Ζηρίνειο αφού επικράτησε της Νέας Κηφισιάς με 73-84 και σημείωσε την τέταρτη νίκη του μακριά από τη Ρόδο. Έτσι η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη παραμένει σε τροχιά playoffs.

Τα Τρίκαλα κέρδισαν εκτός έδρας τον Πανελευσινιακό ( 81-77 ) και έκαναν το πιο σημαντικό ίσως βήμα που απαιτείται, για να εξασφαλίσουν την παραμονή. Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον οι "σταχυοφόροι".

Το 72-79 με το οποίο έφυγε ο ΚΑΟΔ από τη Νέα Σμύρνη, ήταν ουσιαστικά και το τετέλεσθαι του Πανιωνίου στην Α1.

Ο Άρης επικράτησε του Κόροιβου Αμαλιάδας με 80-59 στο "Nick Galis Hall" τελειώνοντας την υπόθεση νίκη όταν επέστρεψε από τα αποδυτήρια για το τρίτο δεκάλεπτο και φλερτάρει ακόμη και με την 3η θέση της κανονικής διάρκειας.

Δείτε τη δράση στο πρωτάθλημα της Α2 .

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ