STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σούμποτιτς: "Θα μιλήσω με αποδείξεις"

Σούμποτιτς: "Θα μιλήσω με αποδείξεις"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Άρη τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του έκανε τραγικό ξεκίνημα, μίλησε για την προσπάθεια των παικτών τους τελευταίους 3,5 μήνες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μέλλον του...

" Ήταν πιστεύω μία συναρπαστική σειρά όπου δεν παίχτηκε καλό μπάσκετ. Το σημερινό ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι με μας να είχαμε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσουμε την σειρά στο γήπεδό μας κάτι που δεν το πετύχαμε και ήρθαμε εδώ όπου έπρεπε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ που τα χάσαμε και κυρίως τα επιθετικά και είχαμε 8/20 βολές", δήλωσε ο Σούμποτιτς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Παρόλα αυτά αν είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ θα είχαμε την τύχη να κερδίσουμε. Το ξεκίνημά μας ήταν τραγικό με τον ΠΑΟΚ να προηγήθηκε με 10-5 και 15-5".

Έπειτα τόνισε: " Δεν έχω ωστόσο κανέναν παράπονο από τους παίκτες μου τους 3,5 μήνες που ήμουνα στην ομάδα και φθάσαμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για να διεκδικήσουμε μία θέση στην Ευρωλίγκα".

Για το μέλλον του στον Άρη ξεκαθάρισε ότι: " Έχετε ακούσει κάτι από μένα. Την άλλη εβδομάδα θα κάνω μία συνέντευξη Τύπου όπου θα μιλήσω με αποδείξεις".

Για την συμμετοχή του Κώστα Σλούκα επισήμανε: " Θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στο ιατρικό τιμ. Εγώ είπα ότι μου είπανε μετά το παιχνίδι της Κυριακής. Στην συνέχεια δεν έκανε προπόνηση, έκανε μαγνητική, σήμερα δεν πονούσε και τον βάλαμε μέσα να παίξει. Απλό είναι".

Για την σειρά και την απώλεια της 3ης θέσης για την ομάδα του δήλωσε: " Ίσως στο πρώτο παιχνίδι να κρίθηκε για μας όπου είχαμε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά κάναμε λάθη στο τέλος με τα φάουλ μας".

Κι όσο για τις αλλαγές που υπήρξανε στο ρόστερ επί της παρουσίας του στην άκρη του πάγκου του Άρη είπε: " Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα αλλάζοντας ξένους. Το ποιος μπορεί και δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Άρη είναι άλλο θέμα".

Κασίροφ: "Δεν πετύχαμε τους στόχους μας"

Από την πλευρά των παικτών, ο Ανατόλι Κασίροφ πρόσθεσε: " Προσπαθήσαμε πολύ μέχρι το τέλος της σειράς που είχε δύσκολα και κοντινά παιχνίδια σε δύσκολες έδρες. Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων υποστήριξαν τις ομάδες τους μέχρι το τέλος της.

Από την στιγμή που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την σειρά πάει να πει ότι δεν πετύχαμε τους στόχους μας. Για αυτό θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους φιλάθλους μας αν και προσπαθήσαμε μέσα στο γήπεδο και εύχομαι η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη για την ομάδα μου".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ