STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σμιθ: "Διπλή αξία το βραβείο"

Σμιθ: "Διπλή αξία το βραβείο"
INTIME SPORTS

Ο Στίβεν Σμιθ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών και ξεκαθάρισε ότι το βραβείο ανήκει και στην ομάδα του

Ο Αμερικανός του Πανελληνίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την ανάδειξή του σε MVP της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ο φόργουορντ του Πανελληνίου συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, αφήνοντας πίσω του τους Κώστα Χαραλαμπίδη του Άρη και Κώστα Καϊμακόγλου του Παναθηναϊκού με 29 βαθμούς.

Ήταν άλλωστε εκείνος που χάρισε στον Πανελλήνιο τη νίκη επί του Ηλυσιακού με τρίποντο στην εκπνοή. Στις δηλώσεις του, ο Σμιθ, υπογράμμισε: "Tο σημαντικότερο απ’ όλα είναι να κερδίζει η ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι χαρούμενος που κέρδισα αυτό τον τίτλο αλλά ειλικρινά, όλοι οι παίκτες, όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε, είναι τι πρέπει να κάνουμε για να πάρει η ομάδα τη νίκη.

Έτσι κάνουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου. Πάντως, αυτό το βραβείο έχει διπλή αξία για μένα διότι το πήρα σε μία αγωνιστική, ιδιαίτερα κρίσιμη. Κερδίσαμε τον Ηλυσιακό στην έδρα του και ξεφύγαμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. MVP ήταν η ομάδα μας, όχι εγώ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ