STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Ωριμότητα στις επιλογές μας"

Σφαιρόπουλος: "Ωριμότητα στις επιλογές μας"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Ικάρου, για το χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του και τη βοήθεια του κόσμου

Στο τοπικό ντέρμπι της Νέας Σμύρνης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος νίκησε με 82-75 τον Ίκαρο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του θα συνεχίσει την προσπάθειά του.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην ωριμότητα των επιλογών των παικτών του στο τέλος και στο καθαρό μυαλό που επέδειξαν στο τέλος.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σημαντική νίκη που πήραν. Είχαμε απέναντί μας μια αξιόλογη ομάδα με ένα πολύ καλό προπονητή. Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και έπρεπε να παίξουμε με συγκέντρωση και στα σαράντα λεπτά", σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε:

"Είχαμε ωριμότητα στις επιλογές μας και στο τέλος πήραμε καλές αποφάσεις με αποτέλεσμα να γείρουμε την πλάστιγγα υπέρ μας. Ήταν ένα πού δύσκολο παιχνίδι από πλευράς τακτικής, μπορώ να πω υψηλού επιπέδου. Για μας μετράει ότι δείξαμε χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Καταφέραμε να καλύψουμε τα όποια λάθη μας, έχοντας καθαρό μυαλό στα κρίσιμα λεπτά.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει κρατώντας χαμηλούς τόνους. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι πετύχαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη βοήθειά του σε ακόμη ένα παιχνίδι".

Πρίφτης: "Μας κόστισαν τα λάθη"

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πρίφτης υπογράμμισε: "Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν κατακτήσει τη νίκη όπως εξελίχθηκε. Μας κόστισαν τα λάθη που κάναμε στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στον Γιάννη (Σφαιρόπουλο) για την προσπάθεια που κάνει.

Εμείς έχουμε αυτή την περίοδο μια πεντάδα δύσκολων αγώνων, τέσσερα εκ των οποίων είναι εκτός έδρας. Παράλληλα έχουμε δύο σημαντικά προβλήματα με τον Κυρίτση και τον Αγαδάκο και πρέπει να βρούμε λύσεις. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με δουλειά σε ένα πρωτάθλημα που έχει μεγάλες δυσκολίες".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ