STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Το παιχνίδι είναι τελικός"

Σφαιρόπουλος: "Το παιχνίδι είναι τελικός"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ματς με τον Άρη. Διαβάστε τι είπε ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας με αντίπαλο τον Άρη, με φόντο το "εισιτήριο" για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς.

" Το παιχνίδι είναι ένας τελικός και από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Έχουμε δουλέψει καλά και σωστά όλη την αγωνιστική χρονιά, έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε την τρίτη θέση στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου και εκείνο, που απομένει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το παιχνίδι μας", είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Γιάννης Αθηναίου ανέφερε: " Πρόκειται για έναν τελικό. Μας πείραξε ο τρόπος, που χάσαμε στην Θεσσαλονίκη και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ότι μας έχουν πει οι προπονητές ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο μυαλό μας δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την νίκη και για να φτάσουμε σε αυτόν τον στόχο θα κάνουμε το παν. Περιμένουμε τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας. Όλη την σεζόν αποτελεί τον έκτο παίκτη μας και θα μας δίνει ώθηση".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ