STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Ποιότητα και "βάθος" στο ρόστερ ο Παναθηναϊκός"

Σφαιρόπουλος: "Ποιότητα και "βάθος" στο ρόστερ ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τους ημιτελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι στόχο είναι να δείξουν οι παίκτες του το πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως στόχος των Νεοσμυρνιωτών είναι να δείξει το πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο που μπορούν.

" Ξεκινάμε την σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ, ασφαλώς, όχι ως φαβορί. Συνεπώς πρέπει χωρίς πίεση να είμαστε έτοιμοι να αποδώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να δείξουμε το πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, που μπορούμε", είπε ο Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

" Ο Παναθηναϊκός έχει ποιότητα και «βάθος» στο ρόστερ του. Ενισχύθηκε με δύο πολύ καλούς παίκτες, όμως, και εμείς έχουμε δείξει ότι όταν παίζουμε με βάση τις δυνατότητες μας μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο".

Ο Βασίλης Καββαδάς ανέφερε από την πλευρά των παικτών: " Στην σειρά των αγώνων με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουμε κάνει την ανάλογη προετοιμασία και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’ και όσο είναι δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ