STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Μπήκαμε συγκεντρωμένοι"

Σφαιρόπουλος: "Μπήκαμε συγκεντρωμένοι"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την εμφάνιση του Πανιωνίου κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του έχουν ακόμα να διορθώσουν αρκετά πράγματα.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά τη νίκη του επί του Κολοσσού Ρόδου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

"Εύχομαι υγεία σε όλους στις ομάδες, στους αθλητές και εύχομαι να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, χωρίς βία. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για εμάς, ένα ματς για το Κύπελλο σημαντικό για να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο θεσμό", είπε ο Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε:

" Ξέραμε πως θα είναι δύσκολα. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι κόντρα σε μία καλή ομάδα, που είναι επικίνδυνη μέσα στο γήπεδο. Είπαμε πως πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι, πήραμε τη διαφορά από την αρχή, μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν είχαμε καλή αντιμετώπιση. Μπήκαμε χαλαρά και νωθρά. Ο Κολοσσός μείωσε μία μεγάλη διαφορά.

Ήταν σημαντικό που αντιδράσαμε αμυντικά. Χάσαμε την τρίτη περίοδο, αλλά δυναμώσαμε στη συνέχεια στην τέταρτη περίοδο. Συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη, κρατάμε τα ups and downs γιατί πρέπει να τα φτιάξουμε. Από τη μία είναι λογικό, από την άλλη πρέπει να τα διορθώσουμε γιατί μπήκαμε στα επίσημα. Συγχαρητήρια και στον Κολοσσό".

Φραγκιάς: "Δυνατό τεστ ενόψει πρωταθλήματος"

Ο κόουτς του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς δήλωσε: " Ήταν ένα δεύτερο επίσημο... φιλικό. Ήταν δυνατό τεστ εν όψει του Πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος είναι πιο έτοιμος. Εμείς, προσπαθήσαμε να καλύψουμε στο δεύτερο ημίχρονο τη διαφορά. Μείναμε από δυνάμεις όμως. Το μυαλό τώρα είναι στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και καλή αγωνιστική σεζόν".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ