STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Κρατάμε ότι ήμασταν ψύχραιμοι"

Σφαιρόπουλος: "Κρατάμε ότι ήμασταν ψύχραιμοι"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην ψυχραιμία που έδειξαν οι παίκτες του στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον ΚΑΟΔ

Ο Πανιώνιος νίκησε τον ΚΑΟΔ στις λεπτομέρειες και πήρε την 11η φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι "κυανέρυθροι" στο τέλος τα βρήκαν σκούρα με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ, ωστόσο χάρη στην ψυχραιμία τους έφτασαν στην τελική επικράτηση.

"Παίξαμε με μια ομάδα που έχει καλή χημεία και παίκτες με μεγάλα κορμιά. Καταφέραμε να περιορίσουμε το όπλο του ΚΑΟΔ που είναι τα ριμπάουντ, ενώ εμείς από την πλευρά μας τα πήγαμε πολύ καλά στο συγκεκριμένο τομέα", σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συμπλήρωσε:

"Πήραμε μια καλή διαφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως κάναμε εύκολα λάθη και χάσαμε πολλά ξεμαρκάριστα σουτ στη ζώη. Ο ΚΑΟΔ πλησίασε, αλλά στο τέλος ήμασταν ψύχραιμοι και αυτό το κρατάμε".

Καλαφατάκης: "Μας κόστισαν τα λάθη"

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Καλαφατάκης υπογράμμισε: "Πίστευα πολύ ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, ούτε παραγγελία να είχαμε κάνει. Δυστυχώς όμως μας κόστισαν τα λάθη, ενώ χάσαμε και πολλά ριμπάουντ.

Η νίκη του Πανιωνίου είναι δίκαιη, όμως ο Βαρδάλος στο τέλος του έδωσε τα κουκούτσια. Ήταν ανθρώπινα λάθη. Εμείς πρέπει να διορθώσουμε τις λεπτομέρειες, γιατί μας έχουν κοστίσει πολύ φέτος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ