STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Κρατάω την διάθεση που δείξαμε στην άμυνα"

Σφαιρόπουλος: "Κρατάω την διάθεση που δείξαμε στην άμυνα"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική διάθεση των παικτών του, επισημαίνοντας πως ανασταλτικά η ομάδα του έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια

Ο Ολυμπιακός νίκησε το Λαύριο με 84-52 και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική προσήλωση των παικτών του στην αναμέτρηση. Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην σημασία της αναμέτρησης του Λαυρίου κόντρα στον Κόροιβο, την ερχόμενη βδομάδα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως: "Κρατάω τη διάθεση που δείξαμε στην άμυνα σήμερα. Παίξαμε πιστεύω ένα από τα καλύτερα μας αμυντικά παιχνίδια. Κρατήσαμε μια καλή επιθετικά ομάδα σε χαμηλό σκορ, είχαμε συγκέντρωση και σοβαρότητα και αυτό με ικανοποιεί.

Σεβαστήκαμε το Λαύριο. Ξέραμε πως είναι μία ομάδα που έχει ικανούς σκόρερ. Δεν τους αφήσαμε το περιθώριο να ελιχθούν. Σε όλο το παιχνίδι είχαμε καλή συγκέντρωση και ρυθμό, σε άμυνα και επίθεση. Βάλαμε τις βάσεις στην πρώτη περίοδο. Είχαμε πολυφωνία στην επίθεση και φτάσαμε εύκολα. Σκόραραν όλοι οι παίκτες.

Η άμυνα μας ήταν το κλειδί, το χαρακτηριστικό μας. Αυτό ζητάω πάντα από τους παίκτες. Θέλουμε να ελέγχουμε τον ρυθμό πάντα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, τώρα έχουμε χρόνο να ξεκουράσουμε την ομάδα για 1 μέρα και μετά σκεφτόμαστε την Νταρουσάφακα. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά.

Θέλομε τον κόσμο στο γήπεδο μας. Θέλουμε να γεμίσει το ΣΕΦ. Θέλουμε περισσότερη στήριξη από τον κόσμο μας. Όταν το ΣΕΦ είναι γεμάτο, οι παίκτες μα παίρνουν έξτρα δύναμη. Καλή συνέχεια στο Λαύριο.

Για την κατάσταση των Παπανικολάου και Σπανούλη: "Ο Παπανικολάου ξεκουράστηκε, δεν έχει κάτι σοβαρό. Για προληπτικούς λόγους δεν έπαιξε. Θα είναι καλά για το επόμενο ματς. Ο Σπανούλης είναι στην αποθεραπεία και έχει μπει παράλληλα στις προπονήσεις μας. Θα δούμε το πότε θα είναι έτοιμος".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αγραβάνης ανέφερε τα εξής: "Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Προσπαθήσαμε σε άμυνα και επίθεση. Φτάσαμε σε μία εύκολη νίκη. Ματς που θα μας βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια που έχουμε στα παιχνίδια της EuroLeague".

Σερέλης: "Τελικός για εμάς το ματς με τον Κόροιβο"

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης σχολίασε: " Ήρθαμε να παίξουμε ένα ματς που ξέραμε την τελική του έκβαση. Δεν μου άρεσε το πως ξεκινήσαμε το ματς. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά, για να ελέγξει τον ρυθμό ώστε να μην κουραστεί, αλλά αν και το ξέραμε, δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε. Ήμασταν κακοί στην αρχή. Πρέπει να δούμε τα αρνητικά και τα θετικά, ενόψει της συνέχειας. Κάποια στιγμή αντιδράσαμε, μειώσαμε, αλλά μετά δεν λειτουργήσαμε σωστά. Ο τελικός της χρονιάς για εμάς είναι το ερχόμενο μας παιχνίδι, το οποίο και πρέπει να κερδίσουμε, απέναντι στον Κόροιβο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ