STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Eίχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια του"

Σφαιρόπουλος: "Eίχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια του"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από τον έλεγχο του παιχνιδιού που είχαν οι παίκτες του στην Αμαλιάδα. Καλαμπάκος: "Ο Ολυμπιακός μας πήγε σε παραπάνω επίπεδο". Μάντζαρης: "Η φιλοσοφία μας ξεκινά από την άμυνα".

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, Κόροιβος Αμαλιάδας - Ολυμπιακός, στην οποία οι Πειραιώτες επικράτησαν με σκορ 68-88, οι παίκτες και οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" έλεγξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε τα εξής: "Nα ευχηθώ και εγώ από τη μεριά μου καλή σεζόν, με υγεία και στον Κόροιβο Αμαλιάδας, αλλά και σε όλες τις ομάδες. Εμείς γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι, από την αρχή είχαμε συγκέντρωση και πήραμε μια διψήφια διαφορά. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σταθερά, σε όλη τη διάρκεια του. Νομίζω ήταν ένα ωραίο απόγευμα με όμορφο μπάσκετ και από τις δύο ομάδες το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο, εύχομαι να πετύχει τους στόχους του και η ομάδα, αλλά και ο κόουτς".

Καλαμπάκος: "Τα παιδιά του Ολυμπιακού μας πήγαν σε επίπεδα παραπάνω"

Ο προπονητής του Κόροιβου, Ντίνος Καλαμπάκος, σχολίασε: “Καλή αγωνιστική χρονιά και από εμένα, υγεία σε όλες τις ομάδες, αυτές οι ομάδες δεν είναι για το επίπεδο το δικό μας. Τα παιδιά του Ολυμπιακού μας πήγαν σε επίπεδα παραπάνω από αυτά που αντέχαμε εμείς. Τελικά, όμως, το ματς τελείωσε και είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Τώρα περιμένουμε να γυρίσουν οι τραυματίες και να δούμε τι ομάδα έχουμε. Να γυρίσει και ο Βαν Όστρουμ μαζί με τον Ρίτσαρντ που γύρισε 3-4 ημέρες πριν. Για να δούμε τελικά τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα. Και θέλουμε να μπούμε στην τροχιά του πρωταθλήματος. Νομίζω το ευχαριστήθηκαν όλοι και ο κόσμος και όλοι εδώ στην πόλη. Εμείς προσπαθήσαμε να το κυνηγήσουμε και το κυνηγήσαμε όσο μπορούσαμε το ματς”.

Λοτζέσκι: "Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση μας"

Ο Αμερικανός σουτέρ του Ολυμπιακού, Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 18 πόντους, δήλωσε πως: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι άρχισε η σεζόν. Ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο το ματς ερχόμενοι εδώ, γι’ αυτό και μπήκαμε συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη γενικότερη εμφάνιση που κάναμε”.

Μάντζαρης: "Η φιλοσοφία μας ξεκινά από την άμυνα"

Aπό την πλευρά του ο Ματ Λοτζέσκι τόνισε: "Δεν το αντιμετωπίσαμε ως πρόβα τζενεράλε, ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε συγκέντρωση, στο δεύτερο, όμως, δεν είχαμε τόση συγκέντρωση, δεχτήκαμε πολλά εύκολα καλάθια. Σίγουρα έχουμε πει ότι η φιλοσοφία μας αρχίζει από την άμυνα. Και έπειτα να τρέξουμε και να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι".

Αντώνης Μιχάλογλου: "Καλή χρονιά εύχομαι και ελπίζω να μη έχουμε άλλους τραυματισμούς, ούτε εμείς ούτε οι άλλες ομάδες. Για εμάς το παιχνίδι ήταν μια δύσκολη προπόνηση. Έτσι το είχαμε προσεγγίσει. Ξέραμε ότι η ομάδα του Ολυμπιακού θα μας πιέσει πάρα πολύ. Κάποια κάναμε σωστά, κάποια πράγματα λάθος. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Συνεχίζουμε. Μας περιμένει ένα παιχνίδι στο οποίο στόχος μας είναι να πάμε να πάρουμε τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ