STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σερέλης: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Σερέλης: "Να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Ο προπονητής του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης μίλησε στην εκπομπή “Fast Break” και στον Σπύρο Καβαλιεράτο για το ντεμπούτο της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Basket League.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Basket League, στο οποίο συμμετέχουν και το Λάυριο και ο Αρκαδικός: “Νιώθουμε μια δικαίωση στην ομάδα, επειδή μετά από τόσα χρόνια στις μικρές κατηγορίες, με πολλή δουλειά και χαμηλούς τόνους καταφέραμε να ανέβουμε στην μεγάλη κατηγορία. Η περσινή χρονιά ήταν ιδανική και η δικαίωση για όλους μας είναι μεγάλη. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτή την κατηγορία”.

Για το ρόστερ του Λαυρίου: “Είχαμε πει ότι Θα προσπαθήσουμε με τους 4 ξένους που πήραμε και τους Έλληνες που έχουμε. Διαπιστώσαμε όμως ότι χρειαζόμαστε έναν έμπειρο Έλληνα παίκτη και υπογράψαμε με τον Νίκο Μπάρλο . Πιστεύουμε ότι σίγουρα θα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”.

Για κόσμο της ομάδας: «Ακόμη και στην Γ΄Εθνική ο κόσμος γέμιζε το γήπεδο και μας ακολουθούσε και στα εκτός έδρας. Τα τελευταία χρόνια όμως ο κόσμος ένιωθε ότι η ομάδα είχε μείνει στάσιμη. Πέρσι όμως από τα μέσα της σεζόν άρχισε πάλι να έρχεται στο γήπεδο και πιστεύω ότι φέτος θα έρχεται στο γήπεδο για να μας στηρίξει”.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ