STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρώτη συγκέντρωση για ΠΑΟΚ

Πρώτη συγκέντρωση για ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της επόμενης σεζόν είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (22/08).

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει την Δευτέρα (22/08).

Το πρώτο ραντεβού του δικέφαλου, λοιπόν είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Δευτέρα στις 18:00, με την αποστολή της ομάδας να έχει αναχωρήσει από την Κυριακή (21/08) για το Λιτόχωρο.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί εκεί ενόψει και των υποχρεώσεων της ομάδας για τα προκριματικά της Ευρωλίγκας για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Οι παίκτες θα μείνουν στο ξενοδοχείο "Dion Palace", ενώ η πρώτη τους προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα.

Περιμένει Γκετσέφσκι...

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον Κόρεϊ Μαγκέτι που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, οι ιθύνοντες της ομάδας περιμένουν την απάντηση στην πρόταση ανανέωσης που έχουν καταθέσει στον Τόντορ Γκετσέφσκι, ο οποίος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Μαγκέτι, Ο'Μπράιαν σε γαλλικό δημοσίευμα

Η γαλλική ιστοσελίδα "sport365.fr" κάνει αναφορά στον Πάτρικ Ο'Μπράιαν και τον Κόρεϊ Μαγκέτι για τους οποίους αναφέρει ότι θα βρεθούν στην Ελλάδα. " Ο Πάτρικ Ο' Μπράιαν, πρώην παίκτης των Σέλτικς, θα αγωνιστεί την επόμενη περίοδο στην Καβάλα. Μάλιστα, θα βρει στην Ελλάδα έναν άλλον NBAer, τον νέο καλαθοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Κόρεϊ Μαγκέτι", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ