STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Προπόνηση στο ΣΕΦ

Προπόνηση στο ΣΕΦ
INTIME SPORTS

Ο Άρης στην επιστροφή του από την Ρόδο μετά την νίκη επί του Κολοσσού έμεινε στην Αθήνα επιλέγοντας να κάνει προπόνηση στο ΣΕΦ εν όψει του αυριανού πρώτου παιχνιδιού για τον Α΄ γύρο των πλέι οφ στην Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Στο ΣΕΦ πραγματοποιήθηκε η μίνι προετοιμασία του Άρη για το αυριανό πρώτο παιχνίδι της σειράς του Α΄ γύρου των πλέι οφ με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Ο Άρης στην επιστροφή του από την Ρόδο μετά την νίκη επί του Κολοσσού έμεινε στην Αθήνα για να γλιτώσει την ταλαιπωρία που θα είχε να πάει στην Θεσσαλονίκη και σήμερα πίσω στην Αθήνα.

Μία εξέλιξη που ήταν αποφασισμένη πριν από το παιχνίδι που διεξήχθη στο Βενετόκλειο αφού αντίπαλός του θα ήταν με μειονέκτημα έδρας είτε ο Πανιώνιος είτε ο Παναθηναϊκός.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ευελπιστεί πως θα έχει στην διάθεσή του τον Ζήση Σαρικόπουλο που το Σάββατο στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό είχε προτιμήσει να τον προφυλάξει.

Κι αυτό ώστε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε ο 23χρονος διεθνής σέντερ στο γόνατό του που πλέον έχουνε υποχωρήσει και όλα δείχνουνε ότι θα επιστρέψει στην 12αδα και στην αγωνιστική δράση.

Σε ένα παιχνίδι όπου μοναδικός απών θα είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ για τον οποίο στις τάξεις της ΚΑΕ Άρης υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά θα τον πείσουνε να υπογράψει συμβόλαιο και να μην πάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λογαριασμό του πανεπιστημίου Εξέβιερ.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό σύμφωνα και με τον πατέρα του θα παίξει το αν ο Αγγέλου θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου του Άρη και την νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ