STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Προπόνηση και αναχώρηση στον Κολοσσό

Προπόνηση και αναχώρηση στον Κολοσσό
INTIME SPORTS

Αύριο το πρωί (26/01) αναμένεται να προπονηθεί για τελευταία φορά ο Κολοσσός Ρόδου, προτού αναχωρήσει για τη Δράμα και το ματς με τον ΚΑΟΔ.

Κανονικά συνεχίζει η προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά αναμένεται να προπονηθούν αύριο το πρωί (26/01) για τελευταία φορά, προτού αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη, από όπου θα μεταβούν στη Δράμα για την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής θα βρίσκεται ξανά εκτός, όμως ο Έλληνας τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες τους στη διάθεση του.

Το σημερινό (27/01) πρόγραμμα του Κολοσσού περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη και βίντεο. Αναλυτικά οι παίκτες που θα πάρει μαζί ο Βασίλης Φραγκιάς: Μάρκους Χάτεν, Νίκος Λιακόπουλος, Στιβ Πάνος, Γιάννης Γεωργαλλής, Αντώνης Ασημακόπουλος, Ρούμπεν Μπόικιν, Κώστας Χαρίσης, Άγγελος Τσάμης, Σκότι Χόπσον, Δημήτρης Κομποδιέτας, Αλέξανδρος Αυγενικός και Αλέξανδρος Αγγελάκος.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ