STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Πετυχημένη η πορεία μας"

Πρίφτης: "Πετυχημένη η πορεία μας"
INTIME SPORTS

Σπουδαία χαρακτήρισε τη νίκη της Καβάλας επί του Κολοσσού Ρόδου, ο κόουτς της ομάδας Δημήτρης Πρίφτης. Διαβάστε αναλυτικά.

Η Καβάλα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και πήρε την εντός έδρας νίκη με 76-68.

Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης τόνισε για την αναμέτρηση με την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα", προσθέτοντας στη συνέχεια:

" Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη αυτή. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήθελα σήμερα να πω πολλά, όμως επειδή με ρωτάτε για τον Ο΄Μπράιαντ, δυστυχώς η ομάδα αποδυναμώνεται προοδευτικά και αποπροσανατολίζεται.

Μία ώρα πριν από την προπόνηση του Σαββάτου ενημερώθηκα πως ο Ο’ Μπράιαντ θα φύγει από την ομάδα. Είχε ξεκαθαρίσει τη θέση μου, μετά τη φυγή του Γκάρισον, που επίσης έφυγε για οικονομικούς λόγους. Όλη την εβδομάδα είχαμε πολλά θέματα, όπως π.χ. με τον Πάσαλιτς που είχε ελκυστική πρόταση από ομάδα της Ρωσίας και έλγε πως θέλει να φύγει, όμως η διοίκηση δεν τον άφησε, σωστά για μένα.

Ταυτόχρονα ήρθε ένας παίκτης (Γκεοργκίεφ), που είναι μεν ταλαντούχος και έχει καλό σουτ και είχα πει στη διοίκηση πως θα ήταν καλό να έρθει στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η διοίκηση αποφάσισε να το φέρει τώρα. Σ΄αυτό το κλίμα προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε και ενώ ακόμη οι παίκτες παίρνουν τα περυσινά χρήματα που τους οφείλονται. Το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσω να είμαι σοβαρός μέχρι το τέλος. Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ πως η πορεία μας είναι απόλυτα πετυχημένη. Όσοι σκέφτονται για κάτι παραπάνω, είναι εκτός πργματικότητας".

Ο Σίμτσακ τόνισε: " Πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, απέναντι σε μία πειθαρχημένη ομάδα, που έπρεπε να παίξουμε καλά για να την κερδίσουμε. Βγάλαμε την απαιτούμενη ενέργεια που έπρεπε για να πάρουμε το παιχνίδι. Λόγω κούρασης στο τέλος χάσαμε τη διαφορά και ο Κολοσσός μας πλησίασε. Μετά από αυτή τη νίκη νομίζω ότι ήμαστε αγκαλιά με την είσοδο μας στα playoffs".

Φραγκιάς: "Δίκαιη νίκη της Καβάλας"

Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς τόνισε: " Δίκαια νίκησε η Καβάλα, το ήθελε πιο πολύ το μάτς από εμάς. Δεν ήρθαμε για να χάσουμε και αυτό φάνηκε όταν παλέψαμε το μάτς τη στιγμή που είχαμε μείνει πολύ πίσω το σκόρ. Το ευχάριστο είναι να βλέπεις φέτος ομάδες επαρχιακές, όπως η Ρόδος, η Καβάλα, η Δράμα, να βρίσκονται τόσο ψηλά".

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος ανέφερε: " Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, όπου δε μπορέσαμε να έχουμε την ενέργεια που θέλαμε. Το ευχάριστο είναι ως εάν και βρεθήκαμε να χάνουμε με 17 πόντους διαφορά, δεν παρατήσαμε το παιχνίδι και το παλέψαμε μέχρι τέλους. Μπράβο στην Καβάλα και στον κόσμο της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κολοσσού, που βρίσκεται διαρκώς κοντά μας σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο και μας αφήνει να απολαμβάνουμε αυτό το όμορφο ταξίδι στο μπάσκετ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ