STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Είχαμε περισσότερη ενέργεια"

Πρίφτης: "Είχαμε περισσότερη ενέργεια"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίστης ξεκαθάρισε πως περίμενε ένα πιο δύσκολο απόγευμα για την ομάδα του κόντρα στο Μαρούσι και συνεχάρη τους παίκτες του για την ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ

Η Καβάλα "γκάζωσε" στο β' ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν 35-34, επικράτησε με 89-69 του Αμαρουσίου για την 16η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ παίρνοντας μία σημαντική νίκη.

Έτσι λοιπόν, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του που έφτασαν στην εύκολη επικράτηση.

"Η αλήθεια είναι ότι περίμενα σήμερα ένα πολύ πιο δύσκολο απόγευμα. Το Μαρούσι μπορεί να παίζει με 5-6 παίκτες όλους κι όλους, όμως σε όλα του τα παιχνίδια έχει χάσει εκτός έδρας με πολύ μικρή διαφορά, πλήν του Ολυμπιακού αν θυμάμαι καλά", υπογράμμισε ο Δημήτρης Πρίφτης και συνέχισε:

"Είναι μία μαχητική ομάδα και νομίζω ότι εάν συνεχίσει έτσι, μπορεί να κάνει κάποιες νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εμείς λόγω ενέργειας και καλού σούτ πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε με στόχο να βελτιωνόμαστε διαρκώς".

Από την πλευρά του, ο Τράβις Γκάρισον ο οποίος ήταν πολύ καλός επισήμανε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά και στα παιδιά του Αμαρουσίου για την προσπάθεια που έκαναν και κάνουν κάθε μέρα, την έχω ζήσει από κοντά, είναι άξια λόγου. Εμείς θέλαμε αυτό το παιχνίδι και το κερδίσαμε. Όσον αφορά εμένα, προέρχομαι από έναν τραυματισμό και ακόμη σίγουρα δεν είδατε τις πραγματικές μου δυνατότητες".

Λινάρδος: "Αντέξαμε μόνο 22 λεπτά"

Σήμερα η ομάδα που άντεξε 22 λεπτά. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος, όμως δε μπορώ να περιμένω περισσότερα από τα παιδιά, που όπως είπε και ο Γιάννης (Γκαγκαλούδης), κάνουν σε κάθε μάτς κατάθεση ψυχής. Απέναντι σε μία ομάδα που έχει τόσους καλούς παίκτες και με ποσοστά 71% στα τρίποντα, δε μπορείς να περιμένεις και πολλά.

Η ομάδα μας έχει φτάσει σε οριακό σημείο και δυστυχώς η οικογένεια Βωβού, όπως έφτασε την ομάδα πολύ ψηλά, τώρα καθημερινά την καταδικάζει Θα παλέψουμε με τον Ηλυσιακό, με ότι παίκτες μας απόμειναν».

Τέλος, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης υπογράμμισε: "Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος από την υποδοχή που μου επιφύλαξαν και φέτος, όπως και πέρυσι ο κόσμος της Καβάλας, που με αγάπησε και τον αγάπησα στον ένα χρόνο που αγωνίστηκα εδώ. Το Μαρούσι θα σας πω ότι βρίσκεται ένα βήμα από το γκρεμό! Ξέρω ότι τα έχετε ακούσει αυτά κι άλλες φορές.

Αυτή η ομάδα δε ξέρει κανείς πως θα παρουσιάζεται από εδώ και πέρα και ποιοι και με πόσους παίκτες θα παίζει. Για την κατάσταση αυτή δε φταίει ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες.

Και ο Ομπράντοβιτς να κάθονταν στον πάγκο μας, δε θα μπορούσε κάτι να κάνει. Όσο αντέχουμε θα παίζουμε. Για μας, για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και της ομάδας μας. Σήμερα αντέξαμε μόλις 22 λεπτά. Πέντε παίκτες ήμαστε, πόσο να αντέχαμε και δεν ήμαστε και τεκνά, έχουμε περάσει τα 33 μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ