STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Ο Γκουίν έχει το... πακέτο"

Πεδουλάκης: "Ο Γκουίν έχει το... πακέτο"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην πρώτη εμφάνιση του Αρ Τι Γκουίν, στη βοήθεια που θα δώσει στον Παναθηναϊκό, αλλά και στο λιγοστό χρόνο που υπάρχει για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του πρώτου αγώνα των πλέι οφ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ίκαρο, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην "παρθενική" εμφάνιση του Γκουίν με την "πράσινη" φανέλα, λέγοντας πως επιθετικά έχει όλο το "πακέτο" για να βοηθήσει την ομάδα.

Όσον αφορά το παιχνίδι, στάθηκε στην βελτιωμένη άμυνα του Παναθηναϊκού στο β' ημίχρονο που ήταν το "κλειδί" για να καθαρίσει το ματς.

"Είχαμε δύο στόχους από τη δική μας πλευρά. Να κάνουμε το 1-0 και να εντάξουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα μας και τη φιλοσοφία μας", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συμπλήρωσε:

"Δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα του αγώνα, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι και σε κάποια πικ εν ρολ των αντιπάλων. Στο β' ημίχρονο γίναμε πιο επιθετικοί στην άμυνα κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι".

Σε ερώτηση για τον Αρ Τι Γκουίν και το ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε: "Στην επίθεση έχει το πακέτο ο Γκουίν. Πρέπει να ενταχθεί στη φιλοσοφία της ομάδας και ο χρόνος δυστυχώς είναι λιγοστός που έχει στη διάθεσή του. Ήταν έξω ο Τσαρτσαρής, λόγω τραυματισμού. Εμείς τις τελευταίες ημέρες βάλαμε ένταση στις προπονήσεις μας, γιατί έτσι έπρεπε. Είναι οι τελευταίες που θα μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Ο χρόνος ήταν μοιρασμένος. Αν σήμερα δεν είχαμε αυτό το παιδί, θα το τράβαγαν οι υπόλοιποι παίκτες. Μιλάμε για 70 και πλέον παιχνίδια στη σεζόν και είναι πολύ επιβαρημένοι κάποιοι παίκτες".

Από πλευράς παικτών Παναθηναϊκού μίλησε ο Ραμέλ Κάρι ο οποίος υπογράμμισε: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για μας, αλλά έχουμε χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι. Μία νίκη πάντα είναι καλή στα πλέι οφ, αλλά αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να παίξουμε καλύτερα και να βελτιωθούμε στη συνέχεια".

Καλαφατάκης: "Οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες"

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Καλαφατάκης στάθηκε στις πιθανότητες που ούτως ή άλλως δεν ήταν με το μέρος του Ικάρου, αναφέρθηκε στη διακοπή και σχολίασε την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα με τον Ίκαρο.

"Είναι πολύ σημαντικό που μπήκαμε στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Δεν μπορούμε να το περάσουμε στο ντούκου. Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα η ομάδα, έμεινε πολύ πίσω από πλευράς ενέργειας και ρυθμού. Οι διακοπές δεν μας έκαναν καλό", σχολίασε ο Γιώργος Καλαφατάκης και συνέχισε:

"Με την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε περί συγχωνεύσεων, έπαιξε σημαντικό ρόλο, να παρουσιαστούν βασικοί μας παίκτες, πολύ κατώτεροι του αναμενόμενου.

Δυστυχώς άλλοι αποφάσισαν για τη διακοπή. Με τον Παναθηναϊκό, οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες. Ήταν ένα παιχνίδι που οι παίκτες μου δεν μπόρεσαν να δείξουν το κάτι παραπάνω, μάλλον κόμπλαραν που τους έβλεπε όλη η Ελλάδας. Ήμασταν καλοί στο τρίποντο στο ξεκίνημα, αλλά τους είπα στο ημίχρονο, να παίξουμε άμυνα. Όταν οι βασικοί σου παίκτες έχουν αυτή την εικόνα, το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο.

Πάντως, δεν μπορώ να καταδικάσω ή να μην συγχαρώ την προσπάθεια των παιδιών τους τελευταίους μήνες. Ελπίζω στο γήπεδο μας να κλείσουμε τη σεζόν, με μία καλή εμφάνιση. Τεχνικά, δεν υπάρχει σύγκριση".

Σε ερώτηση για τη διαχείριση που έκανε σχετικά με την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα για τον Ίκαρο, ο Έλληνας προπονητής σχολίασε: "Όταν ανέλαβα την ομάδα, πήγαμε παίξαμε σε ένα καινούριο περιβάλλον, με πολύ μεγάλες προσπάθειες να επανέλθει η ομάδα στην Καλλιθέα. Η παραφιλολογία, επηρεάζει και επηρέασε το γεγονός ότι χάσαμε το ρυθμό μας. Η ομάδα είχε ταλέντο, έγιναν πιο διακριτοί οι ρόλοι, αξιοποιήσαμε 2-3 παιδιά πήραν την ευκαιρία και ήταν πιο "ζωντανοί" και πετύχαμε το στόχο μας. Μας κόστισε που δεν είχαμε υποχρεώσεις".

Τέλος, ο Αλέξης Μήτσιαλος σχολίασε: "Όσον αφορά το ματς ήταν ένα διαδικαστικό παιχνίδι, δεν μπορούμε να συγκριθούμε τον Παναθηναϊκό. Αυτό που θέλαμε ήταν να ευχαριστηθούμε την

Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά τους 2-3 τελευταίους μήνες. Είχαμε κι έναν τραυματισμό, με τον Αλέξη Κυρίτση να μένει εκτός. Θέλουμε να τα ευχαριστηθούμε όσο περισσότερο μπορούμε, 1 ή 2 παιχνίδια που απομένουν".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ