STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Κάναμε συντήρηση στο β' μέρος"

Πεδουλάκης: "Κάναμε συντήρηση στο β' μέρος"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε τι ήθελε στο παιχνίδι με την Καβάλα, ενώ σχολίασε πως η ομάδα του έκανε συντήρηση δυνάμεων στο β' ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από την Καβάλα, νικώντας με 97-71 την τοπική ομάδα για την 10η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και πέτυχε την 7η φετινή του νίκη.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν χαρούμενος από την προσπάθεια των παικτών του, από τη στιγμή που υπήρχε και κόπωση από τα συνεχή ταξίδια.

"Μετά το δεύτερο δεκάλεπτο βελτιώσαμε την άμυνά μας και πήραμε μια διαφορά που είχε ως αποτέλεσμα να δώσουμε χρόνο σε νέα παιδιά, αφού προερχόμασταν από ένα δύσκολο και κουραστικό παιχνίδι και ταξίδι", σχολίασε ο Πεδουλάκης και συμπλήρωσε:

"Κάναμε συντήρηση στο δεύτερο ημίχρονο όπως είδατε, όμως τα πολλά ριμπάουντ που πήραμε, έδειξαν ότι θέλαμε να πάρουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Εύχομαι η Καβάλα μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις της στη βαλκανική λίγκα, να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα και να τα πάει καλά, όπως εύχομαι και καλή συνέχεια στο φίλο μου τον Άγγελο (σ.σ. Κορωνιό).

Θα δούμε αύριο και πάλι τον Καπόνο, ο Ούκιτς δεν θα μας ενισχύσει ούτε στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ενώ ο Σχορτσανίτης θα κάνει εξετάσεις και πάλι σε 15 μέρες, για να δούμε αν είναι εντάξει".

Απ' την πλευρά του, ο Γαϊος Σκορδίλης επίσημανε: "Ηταν μία δοκιμασία για εμάς αυτό το παιχνίδι. Επρεπε να είμαστε σοβαροί για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, μια κι ερχόμασταν από ένα δύσκολο ταξίδι. Παίξαμε όπως έπρεπε και καταφέραμε να νικήσουμε, για να είμαστε έτοιμοι για τα απόμενα παιχνίδια που έρχονται".

Κορωνιός: "Δεν μπορείς να ελπίζεις"

Στην αντίπερα όχθη, ο Άγγελος Κορωνιός υποστήριξε: "Πριν από το παιχνίδι μίλησα στα παιδιά για να τα βοηθήσω στην ψυχολογία. Τους είπα ότι έχουμε τεράστια διαφορά με τον Παναθηναϊκό, αλλά ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να ανασυνταχθούμε, όμως όταν ο Παναθηναϊκός παίρνει 42 ριμπάουντ δεν μπορείς να ελπίζεις και σε πολλά πράγματα.

Η δεύτερη περίοδος για εμάς ήταν καταστροφική. Χρειαζόμαστε ενίσχυση, έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο και θέλουμε δύο παίκτες στη ρακέτα. Σε ό,τι αφορά τον Παλάσιο δεν είναι αλήθεια. Το ποιους παίκτες θέλουμε είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσουμε με τη διοίκηση και δεν θα το αποφασίσουν τα σάιτ".

Τέλος, Στιβ Πάνος υπογράμμισε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έκανε ένα φοβερό παιχνίδι. Διάβασε τις αδυναμίες μας και στο δεύτερο μέρος χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, με αποτέλεσμα να πάρει μεγάλη διαφορά. Πολεμήσαμε όσο μπορούσαμε, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ δυνατός κυρίως μέσα στη ρακέτα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ