STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Είναι γνωστό το ταλέντο του Κάρι"

Πεδουλάκης: "Είναι γνωστό το ταλέντο του Κάρι"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην αξία του Ραμέλ Κάρι ο οποίος εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του με την "πράσινη" φανέλα, ενώ έκανε ειδική μνεία στον κόσμο που βρέθηκε στην Πάτρα

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Πάτρα, νικώντας τον Απόλλωνα στο εξ αναβολής παιχνίδι και το μεγάλο κέρδος για τους "πράσινους" ήταν η εμφάνιση του Ραμέλ Κάρι.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κι απέδειξε γιατί θεωρείται σπουδαίος σουτέρ.

"Νομίζω ότι σήμερα το πιο σημαντικό ήταν η ατμόσφαιρα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που είναι συνέχεια κοντά μας, και βεβαίως τον κόσμο της Πάτρας, που βοήθησε πολύ στο να υπάρχει μια τόσο ωραία ατμόσφαιρα, το μπάσκετ είναι θέαμα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Τώρα για το παιχνίδι, ήταν ένα ματς χωρίς πίεση, προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα και εμείς και η Πάτρα σε πρόσωπα και δοκιμές. Στο α' μέρος προσπαθήσαμε να κάνουμε καλή άμυνα και να περιορίσουμε τα λάθη. Σκοπός είναι να ετοιμαστούμε για την συνέχεια. Να μην βγούμε εκτός ρυθμού.

Η προσπάθεια της Πάτρας είναι επιτυχημένη. Όταν είσαι ομάδα Α1 το σημαντικό είναι να είσαι ομάδα. Να περνάς τις δυσκολίες και τις δύσκολες στιγμές όντας ομάδα με διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες. Ο Απόλλωνας είναι ένα σωματείο που βγάζει υγεία, συγχαρητήρια σε όλους".

Για τον Ραμέλ Κάρι και την καλή του παρουσία στο ντεμπούτο του Παναθηναϊκού σχολίασε: "Σκοπός είναι να ενσωματωθεί στην ομάδα. Τον ξέρουμε σαν παίκτη, έχει εμπειρία, ενώ το ταλέντο του είναι γνωστό".

Παράλληλα, ερωτήθηκε για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας την Κυριακή (12/5, 10μ.μ.): "Το θετικό είναι πως το ελληνικό μπάσκετ για άλλη μια χρονιά τα πήγε καλά παρά τα προβλήματα που έχει έξω από τις γραμμές του γηπέδου και καταφέρνει να είναι ανταγωνιστικό. Προγνωστικά δεν υπάρχουν. Ιδιαίτερα για όσους έχουν κάνει πρωταθλητισμό καταλαβαίνουν πως υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να παίξουν ρόλο για τον νικητή. Αν δούμε τι έγινε πέρσι στον τελικό, τότε μπορεί να καταλάβει κανείς πως δεν μπορούν να γίνουν προγνωστικά".

Από την πλευρά του, ο Γιόνας Ματσιούλις υποστήριξε: "Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, η ομάδα της Πάτρας έδωσε μια πολύ δυνατή μάχη. Για μας κάποιες επιλογές ήταν καλές στην άμυνα και την επίθεση και κάποιες όχι πολύ καλές. Είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε και εύχομαι καλή τύχη στον Απόλλωνα για τη συνέχεια".

Βετούλας: "Θα συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό"

Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Βετούλας συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την καλή του εμφάνιση... "Συγχαρητήρια στον κοουτς για την πορεία της ομάδας του. Ήταν ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ξέραμε ότι σήμερα θα ήταν μια γιορτή, και έτσι έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια, αυτό που θέλαμε ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί", υπογράμμισε ο προπονητής του Απόλλωνα και συνέχισε:

"Σε κάποια πράγματα που είπαμε για το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο τα καταφέραμε σε κάποια όχι, όμως, δεν έχει σημασία, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Βγήκαν κάποια πράγματα στην άμυνα, κάποιες παγίδες που είπαμε ώστε να πάρουν φαουλ, και τα πήγαν γενικά καλά», δήλωσε αρχικά και κατέληξε: «Προετοιμαζόμαστε πλέον για το τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό όπου θα παίξουν παιδιά που δεν έπαιξαν στην διάρκεια της σεζόν".

Τέλος, ο Βλάντο Πέτροβιτς σχολίασε: "Δώσαμε μια μάχη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι αντίπαλοι που δεν μπορείς να κερδίσεις, έτσι θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, παίξαμε όλοι και τα παιδιά που συνήθως δεν αγωνίζονται πολύ, δείξαμε γενικά μια καλή εικόνα. Εμείς έχουμε πετύχει τους στόχους μας και πλέον βλέπουμε μπροστά. Για φέτος δεν υπάρχουν άλλοι στόχοι, απλά θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα υπόλοιπα ματς να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Σε ερώτηση για τον κόσμο του Παναθηναϊκού σημείωσε: "Είναι μπασκετικός ο κόσμος της Πάτρας, και του Απόλλωνα. Τόσο φέτος όσο και πέρσι ο κόσμος βοήθησε και χειροκρότησε και την αντίπαλη ομάδα, άλλωστε ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Δείχνει ότι είναι ευχαριστημένος, αν δεν ήταν ευχαριστημένος δεν θα το έκανε, όχι μόνο σήμερα αλλά όλο το χρόνο που γίνεται καλή δουλειά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ