STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Δεν ήταν ίδια τα κριτήρια"

Πεδουλάκης: "Δεν ήταν ίδια τα κριτήρια"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε σε κάποιες φάσεις που οι παίκτες του Πανιωνίου έκαναν flopping και εκνεύρισαν τους "πράσινους", ενώ ξεκαθάρισε πως τα κριτήρια δεν ήταν ίδια για τις δύο ομάδες

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη, ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε λόγο για "flopping" από πλευράς κυανέρυθρων.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν κουρασμένος και καταπονημένος, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να πηγαίνει πιο αργά στην μπάλα.

"Έγινε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν δυνατό έως πάρα πολύ δυνατό. Όσο περνούσε η ώρα, εμείς φαινόταν ότι ήμασταν καταπονημένοι. Και στο κορμί, αλλά κυρίως στο μυαλό. Και φάνηκε απ' το ότι πηγαίναμε πιο αργά στην μπάλα", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Νομίζω ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος είχε περισσότερη φρεσκάδα, ήταν πιο ενεργητικός, συν ότι το παιχνίδι ήταν συνέχεια στα όρια του φάουλ, υπήρχαν φάσεις flopping με αποκορύφωμα τη φάση του φάουλ στον αιφνιδιασμό. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο κι εμείς συνεχίζουμε.

Έχει παραγίνει με αυτή την κατάσταση. Παίρνει φόρα κάποιος πέφτει πάνω στον ψηλό και δίνεται φάουλ στον ψηλό. Το σημαντικότερο είναι ότι αυτές οι καταστάσεις εκνευρίζουν την ομάδα. Και στον Διαμαντίδη έγινε και σε πολλές επιθέσεις. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο πιέζει σε όλο γήπεδο ο Πανιώνιος, πώς γίνεται να κάνουμε εμείς φάουλ;

Τα κριτήρια δεν ήταν τα ίδια. Ίσως θεώρησαν ότι το παιχνίδι για εμάς ήταν αδιάφορο. Θέλω να καταλάβουμε ότι κι οι παίκτες είναι άνθρωποι, ότι δεν μπορείς να τους φτάνεις στα όρια. Έχουν πολλούς σφυγμούς και δεν θέλει πολύ να ξεφύγει η κατάσταση".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ