STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Δεν είχαμε καθαρό μυαλό"

Πεδουλάκης: "Δεν είχαμε καθαρό μυαλό"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στο τέλος, δίνοντας την ευκαιρία στον Πανιώνιο να διεκδικήσει τη νίκη

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του τρίτου αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο, ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην έλλειψη καθαρού μυαλού στην ομάδα του που έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να διεκδικήσουν τη νίκη.

"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Μετά την Ευρωλίγκα είχαμε καιρό να δώσουμε τόσο δυνατό παιχνίδι. Είχε πολλή επαφή, πολλά παιδιά δεν έχουν τις εμπειρίες πώς παίζεται το πρωτάθλημά μας", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Μπήκαμε πολύ χαλαρά, στη συνέχεια ανεβάσαμε στροφές. Στο τέλος δεν είχαμε καθαρό μυαλό, κάναμε εύκολα λάθη και δώσαμε τη δυνατότητα να παιχτεί η νίκη στο τελευταίο σουτ. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και στον Γιάννη Σφαιρόπουλο".

Στη συνέχεια απάντησε στο πότε μία ομάδα θα καταφέρει να αποκλείσει έναν εκ των δύο «αιωνίων»: "Είναι αρκετά δύσκολο. Συνήθως μπορεί να κλέψεις ένα παιχνίδι. Κι εμείς κι ο Ολυμπιακός έχουμε 75 παιχνίδια. Πρέπει να τους βρεις σε σειρά με ταξίδια, να είναι καταπονημένοι, όχι συγκεντρωμένους και δυνατούς.

Αλλά σε σειρά είναι δύσκολο. Δεν είναι ο τόπος κι ο χρόνος να το αναλύσουμε. Ο Πανιώνιος είναι μία καλή ομάδα με πάθος, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να διατηρήσεις αυτό το μοτίβο. Υπάρχει τεράστιο κενό όσο αφορά τους Έλληνες από 23 έως και 29 ετών. Παλιά λέγαμε "έχεις ξένο, έχεις καλή ομάδα".

Από την πλευρά του, ο Στεφάν Λάσμε τόνισε: "Ήταν ένα δυνατό ματς. Κάθε ματς αποτελεί πρόκληση. Γνωρίζαμε πως είναι δυνατοί στην έδρα τους. Είμαστε χαρούμενοι που δε θα έχουμε κι άλλο παιχνίδι εδώ".

Σε ερώτηση για τον Παππά σχολίασε: "Τον είχαμε διαβάσει στο scouting, ήξερα πως υπάρχει περίπτωση να επιχειρήσει σουτ στην τελευταία επίθεση κι αυτό σκεφτόμουν όλη την ώρα".

Σφαιρόπουλος: "Δείξαμε το καλό μας πρόσωπο"

Ευχαριστημένος από την καλή εικόνα του Πανιωνίου, στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ο οποίος υπογράμμισε: "Μετά τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, που δεν δείξαμε καλό πρόσωπο ήταν σημαντικό για εμάς ότι σήμερα δείξαμε το καλό μας πρόσωπο, αυτό που είχαμε παρουσιάσει όλη τη χρονιά. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μας και αυτόν δείξαμε σήμερα

Από τη μία είμαστε ικανοποιημένοι που δείξαμε αυτό το πρόσωπο από την άλλη έχουμε μια πικρία για την τελευταία επίθεση, καθώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Σίγουρα για εμάς ήταν μια εμφάνιση που τη θέλαμε πολύ και για ψυχολογικούς λόγους μετά τα δύο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως γιατί δεν είχαμε παίξει καλά σε αυτούς τους αγώνες. Θέλαμε να επανέλθουμε εκεί που βρισκόμασταν όλη τη χρονιά.

Ξεκινήσαμε αρκετά συγκεντρωμένοι, πήραμε μια διαφορά, αλλά ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τα επιθετικά ριμπάουντ, πήρε 11 στο πρώτο ημίχρονο και αυτός ήταν ο λόγος που δεχθήκαμε εύκολους πόντους.

Από την άμυνά μας κρατήσαμε χαμηλά το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ανοίξει το ρυθμό, πήρε μια σεβαστή διαφορά, αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και μειώσαμε στους δύο πόντους. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ξεχνάμε αυτή τη σειρά και συγκεντρωνόμαστε στη συνέχεια για τους αγώνες με το Ρέθυμνο και την τρίτη θέση".

Τέλος, ο Μάριος Μπατής σχολίασε: "Είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας στους προηγούμενους αγώνες βάσει της εικόνας που είχαμε δώσει όλη τη χρονιά. Σήμερα κάναμε μεγάλη προσπάθεια.

Ήμασταν διαφορετικοί είχαμε και τη βοήθεια του κόσμου μας και το παιχνίδι έφτασε να κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε λυπημένοι που χάσαμε σήμερα, αλλά από αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε το Ρέθυμνο και την τρίτη θέση. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στους τελικούς του πρωταθλήματος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ