STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση"

Πεδουλάκης: "Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στα σουτ που μπήκαν στο β' ημίχρονο και του χάρισαν τη νίκη

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ (71-61), ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στο πολύ κακό α' ημίχρονο της ομάδας του, στα μεγάλα σουτ που έβαλαν οι παίκτες του στην επανάληψη και στο ρίσκο που πήραν οι αντίπαλοι στο λόου ποστ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός πως οι "πράσινοι" δεν διάβαζαν σωστά τα πικ εν ρολ.

"Το λέγαμε και πριν το παιχνίδι. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχουμε τόσο μεγάλη αυτοσυγκέντρωση. Είναι λογικό ως ένα σημείο, γιατί δεν υπάρχουν διακοπές για να ξεκουράζονται οι παίκτες", σχολίασε ο Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Στο α' ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Δεν είχαμε σωστές αποστάσεις και δεν διαβάζαμε σωστά τα πικ εν ρολ, στο β' ημίχρονο ανεβάσαμε την άμυνα μας με τις αλλαγές, παρ' ότι δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και δεν ήμασταν καλοί στο λόου ποστ.

Ήταν ένα ρίσκο που πήρε ο ΠΑΟΚ και του βγήκε από τη στιγμή που ήμασταν κακοί στα δίποντα. Ωστόσο, όταν βάλαμε κάποια σουτ στο β' ημίχρονο τα καταφέραμε και νικήσαμε. Εμείς συνεχίζουμε...".

Από την πλευρά του, ο Μάρκους Μπανκς υποστήριξε: "Πιστεύω συνολικά ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε προετοιμάσει τους εαυτούς μας για το πόσο δύσκολο θα ήταν το παιχνίδι. Στο β΄ημίχρονο, κάναμε καλύτερη δουλειά στα ριμπάουντ και βάλαμε τα καθοριστικά σουτ, νικώντας το ματς".

Μαρκόπουλος: "Οι παίκτες εφάρμοσαν τις οδηγίες"

Συγχαρητήρια έδωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος στους παίκτες του για την καλή εμφάνιση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια γιατί εφάρμοσαν τις οδηγίες που είχαμε δώσει. Αν εξαιρέσουμε 2-3 ολιγωρίες στην άμυνα μας, δώσαμε την ευκαιρία να πάρει 2-3 ελεύθερα σουτ. Αν δεν το είχαμε κάνει αυτό, θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Έπρεπε να κάνουμε την υπέρβαση γιατί παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως είπε και ο Κασελάκης.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο τεχνικό τιμ οι οποίοι έκαναν πολύ καλή ανάλυση του Παναθηναϊκού και τους ευχαριστώ, γιατί μας βοήθησαν να έχουμε καλή απόδοση. Θέλω επίσης να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα, γιατί είναι πολύ σημαντικό να προχωρούν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη και να διεκδικούν τίτλους".

Τέλος, ο Λεωνίδας Κασελάκης υποστήριξε: "Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θέλαμε να κυνηγήσουμε το ματς. Έπρεπε να βάλουμε κάποια σουτ τα οποία δεν βάλαμε.

Εμείς από εδώ και πέρα το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό. Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και ήδη την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ