STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Καταλυτικό στοιχείο το ριμπάουντ"

Πεδουλάκης: "Καταλυτικό στοιχείο το ριμπάουντ"
INTIME SPORTS

Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ ήταν τα "κλειδιά" της νίκης σύμφωνα με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη.

Ικανοποιημένος έμεινε ο Αργύρης Πεδουλάκης από τη νίκη της ομάδας, λέγοντας ότι ο έλεγχος των ριμπάουντ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη νίκη του Παναθηναϊκού.

" Καλησπέρα σας. Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι, κάτι που το επιδιώκαμε. Καταλυτικό στοιχείο για εμάς ήταν τα ριμπάουντ, τα οποία και ελέγξαμε", είπε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

" Βάλαμε περισσότερα σουτ, χωρίς να είμαστε και ιδιαίτερα εύστοχοι. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε σε διψήφια διαφορά και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ανταγωνιστικά, επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς".

Για το αν περίμενε ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει στο ΣΕΦ σημειώνοντας 64 πόντους είπε: " Το έχουμε κάνει πολλές φορές αυτό. Φέραμε το ματς εκεί, όπως έχουμε κάνει και με άλλες ομάδες υψηλού επιπέδου".

Στη συνέχεια είπε: " Προχωράμε μέσα από την εμπειρία, συν τα λάθη που κάνεις και πρέπει να τα αλλάξεις γίνεσαι καλύτερα. Χτίζουμε μία ομάδα που θα πρέπει να κερδίζει. Σήμερα κάναμε παιδαριώδη λάθη από ενθουσιασμό πιστεύω στο τέταρτο δεκάλεπτο και δεν θα πρέπει να τα κάνουμε ξανά".

Τσαρτσαρής: "Κάναμε το πρώτο βήμα"

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε: " Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα σε μία σειρά αγώνων που δεν τελειώνει ποτέ από το πρώτο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα όσα λάθη κάναμε για να είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι για αυτό απενεργοποιήσαμε τα αντίπαλα όπλα. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι περιορίσαμε τον Σπανούλη και τα άλλα παιδιά. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, πρωταθλητής Ευρώπης και θα πρέπει και στο επόμενο να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ